Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
9213462

Laatste artikelen
Watersnood: Federale Overheid geeft extra steun aan de OCMW's.
Rampen werden in 1960 al door geleerden voorspeld, maar politici luisteren niet.
Europol haalt 15.000 ton illegaal voedsel en dranken van de markt.
Huurders moeten Wonen Vlaanderen nu allemaal om woningkwaliteitcontrole verzoeken-MM-309-03
Falende -p-overheid inzake handhaving : Mag het systeem wel correct werken!?
Matthias Diependaele en zijn campagne in de papagaaipers van Het Nieuwsblad-MM-301-02
10 november 2020
De kwaliteit huurwoningen verbetert niet, maar de prijs is wel sterk gestegen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.469.100
Aalter 10 november 2020. 

Morsum Magnificat in november 2020 naar 350.000 paginabezoekers. 

We komen asap met de invloed van de lokale besturen inzake de brandveiligheid #81 van het technisch verslag.

-- P3 en update 1

We pikken verder in op de goednieuws show van minister van Wonen Matthias Diependaele en bekijken het nieuw strafpuntensysteem dat al vanaf 01 januari 2021 in voege gaat. Maar de minister sukkelt nog met de toelichtingen en het nieuwe technisch handboek dat nog altijd niet ter beschikking is, dat MB blijft uit, de toepassing van het het nieuwe technisch verslag is dus een wassen neus. Op deze link vindt u de toelichtingen van Wonen Vlaanderen.

-- einde update 1 
19:55 12/11/2020

De minister van Wonen Matthias Diependaele kondigt op de website van de N-VA zijn grote campagne aan ter verbetering van de kwaliteit van de woningen, de minister poseert er met een foto zoals dat gebruikelijk is voor zo'n politiekvriendelijke promoties. Laat u dus niet misleiden door lachende politici. Maar als Morsum Magnificat in de Commissie Wonen foto's neemt, dan is de gelaatsuitdrukking van de NV-A minister wel helemaal anders -foto inzet-. Dat heeft alles te maken met het feit dat Morsum Magnificat niet, zoals de gazetten, uit de handen van de politici of de Vlaamse Regering moet eten. Wij ontvangen, in tegenstelling tot de klassieke gazetten, geen eurocent financiële steun, ook niet van de Regering waarvan de gazetten jaarlijks 200 miljoen euro opstrijken om hun gazetten via BPost bij de abonnees te brengen. Toen Morsum Magnificat in 2014 al waarschuwde zei huichelaar Marino Keulen -Open Vld- dat het cafépraat was.

Zó kijkt Matthias Diependaele naar Morsum Magnificat ..... 

Bergaf.

Morsum Magnificat is betrokken bij het afschuimen van de huurmarkt in de hoop een betaalbaar en "redelijk" conform pand te vinden, een utopie. De kwaliteit van de woningen is er niét op vooruit gegaan, de huurprijs daarentegen wél. Het gaat, sinds de NV-A aan zet is, van kwaad naar erger, eerst met Homans die er vier jaar over gedaan heeft om een huurwet in mekaar te steken die nog slechter is dan de voorgaande! en nu met Diependaele. Elke huurder die een woning betrekt en toetst aan artikel 12 § 1 van de nieuwe huurwet, kan naar de vrederechter stappen die meestal de huurovereenkomst nietig verklaart, het gaat met deze politieke partij steeds verder bergaf met de kwaliteit van de huurwoningen. Het zijn de lokale besturen die toezicht moeten houden en de NV-A heeft aan die besturen steeds meer bevoegdheid gegeven! 

In de gazet.

Het Nieuwsblad neemt wars van kennis, zowaar de tekst van het NV-A bericht over, het journalistieke kont likken van de politiek is wellicht door het coronacircus nog erger geworden dan het voordien al was. Gazetten moeten verkopen, dagelijks loeren gewiekste marketeers van de gazetten naar hun Pay Wal om abonnees te kunnen strikken! Kritische artikels moeten wijken voor goednieuwsshows zoals in casu dat stimuleren om de kwaliteit van de woningen te verbeteren, zou werken! 

In MM 301-02 :

 - Vrederechter Zelzate vonnist ten voordele van de verhuurder waarvan pand onbewoonbaar werd verklaaard, uithuiszetting dreigt.
 - Foto elektrische installatie recent te huur aangeboden woning. 

Meer volgt asap in MM-301-02 met een dossier uit Assenede. We zijn de gazet niet, worden nergens financieel gesteund en hebben evenmin een politieke kleur. 

Artikel n°: 11-20-7892
Geplaatst: 15:10 10/11/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 14 november 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.