Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
7245660

Laatste artikelen
Bornem: De "Extremen in de maatschappij" versie 1, in de kijker-P1
Rillaar en de verloedering waarvoor het lokaal bestuur de ogen sluit-P2
Testelt: Morsum Magnificat legt problemen op huurmarkt verder bloot-Update1
MIVB verbetert in 2021 haar vervoersaanbod nog verder.
Aalter: Groen gaat vijf kilometer wandelen.
De helden van de Wetsraat en de miljardendans van de stijgende schuld.
20 juli 2020
Maak een vuist naar de politiek en de banken.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.865.700
Brussel 20 juli 2020.

Voor wie het nog niet gesnapt heeft wordt het hoog tijd. Het volk moet dringend beseffen wat er allemaal op stapel staat. Dat er verkiezingen zitten aan te komen wordt duidelijk door de miljarden die politici aan het uitdelen zijn, populariteit kopen met geld dat moet worden toegevoegd aan de al torenhoge schuldenberg. Politici geven, om hun politiek blazoen op te poetsen, geld uit dat ze niet hebben, als er straks verkiezingen worden georganiseerd dan kunnen die politici uitpakken met het geld dat ze, om er zelf politiek beter van te worden, allemaal hebben uitgegeven! Politici doen niets als ze er zelf niet beter van worden, ze kruipen over de rug van de journalisten van de klassieke pers naar omhoog -maar niet over deze van Morsum Magnificat-.

Politiek één pot nat.

Het Vlaams Belang zocht en vond een oplossing voor het cordon sanitaire, ze namen hun toevlucht tot Facebook waar de partij, mede forse investeringen, tot groot ongenoegen van andere politieke partijen, politiek flink scoorde. Facebook is ondertussen een grote internetvuilbak geworden. Andere partijen volgden de Vlaams Belang strategie, vandaag verwittigde de N-VA met het laatste persbericht dat ze te vinden zijn op Facebook, Twitter, Instagram, en via hun website maar de politiek kent hun vriendjes van de pers die dan individueel op de hoogte worden gebracht van activiteiten zodat zij de bevriende journalisten met hun pen kunnen laten schrijven. Morsum Magnificat steekt daar met kop en schouders boven, wij hebben bij de politieke partijen geen vriendjes!  

De Banken.

De rente op spaargeld is zo goed als niks, maar wanneer u met uw rekening in het rood gaat, rekenen de Banken daarvoor een fikse interest aan, het advies is:

 - Bij de volgende verkiezingen stem je niet links of niet rechts, maar averechts dat wil zeggen, ongeldig, pas dan zet je de politiek voor schut.
 - Haal al uw spaargeld van uw rekening weg -hebben wij al gedaan-, ook daarmee wordt de politiek een flinke hak gezet, de banken hebben dat geld immers niet.

Corona.

Onder het mom van de gezondheid en het coronacircus wordt "het Volk" onaanvaardbaar misbruikt en de privacy wordt steeds meer afgenomen. Nooit werden we, om "het Volk" af te schrikken, meer en steeds weer herhalend met sterftecijfers geconfronteerd, nooit eerder heeft de klassieke pers op die manier samengewerkt met "het Systeem". Morsum Magnificat heeft haar houding sinds maart nog geen sikkepit gewijzigd, we hebben geen echte vrienden nodig en missen ze dan ook niet. 

De Vrienden.

Vrienden heb je zat wanneer je geld hebt, of beter de schijn wekt dat je geld hebt, dan komen de vrienden als bijen op honing af, wie problemen heeft moet geen aandacht verwachten, het volk is dan bang dat u hen iets zal vragen! Neen we zijn niet verzuurd, maar dat is de bittere realiteit die het egoïstische "Volk" niet wil weten of zien! 

Fiscus.

Het is heel makkelijk om de kleine man te controleren, te observeren, te beboeten en te bestraffen, maar de grote en super grote fraudeurs pakt de fiscus niet aan omdat ze zelfs niet opgewassen zijn tegen de grote fraudeurs die met veel fraudegeld, via dure advocaten, knowhow en "juridische spitstechnologie" kopen en daarmee de Staat het gras onder de voeten wegmaaien. De sociale klasse is te bang en te machteloos om de grote fraudeurs het vuur aan de schenen te leggen, daardoor graven de kleintjes hun eigen put. Eigen schuld, dikke bult.    

Artikel 07-20-7748
Geplaatst: 15:01 20/07/2020

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur.
Verantwoordelijke uitgever.


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.