Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6246540

Laatste artikelen
Morsum Magnificat maakt online donaties mogelijk.
Aalter : Een staaltje onveilig werk bij plaatsing zonnepanelen-update1
Europol: Bende voor seksuele uitbuiting via internet, opgerold.
HORECA Hongerstaker meldt zich bij Morsum Magnificat-Update1
Staatsblad steeds uitgebreider over de te nemen coronamaatregelen.
Morsum Magnificat al 12 jaar door Bruynseels belaagd en op Hollands forum gratuit belasterd-Update2
06 juni 2020
Vier rechtszaken verloren en nog geen eurocent van de schuld is aan Morsum Magnificat betaald.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.802.100
Redactie 06 juni 2020.   

Als meneer Bruynseels zijn laster -al dan niet onder een valse 
naam- en het zonder toelating reproduceren van teksten niet stopt, 
zullen wij nog meer documenten gepubliceerd worden.
Nieuw artikel met niet eerder gepubliceerd bewijsmateriaal volgt eerstdaags

-- Update 2
Bakken schulden 2.

Het is pas wanneer Rita besefte dat zij de pen van Morsum Magnificat niet kon kopen, dat ze lastig werd, ze gingen uit de bol toen ze moesten vaststellen dat Morsum Magnificat ook hun fraude aanpakte, in een mail van 04 augustus 2008 heeft ze het over "voor de kar spannen" en dat was ze wel degelijk van plan, maar Morsum Magnificat liet / laat dat niet toe. Zelf heeft het koppel bakken schulden gemaakt, er werd tig keren beslag op hun spullen gelegd, reden dat Morsum Magnificat die kosten niet heeft gemaakt. De evenmin onbesproken en reeds veroordeelde Advocaat Rudy Beeken stuurde aan de schuldeisers van het koppel op 15 februari 2001 en voorstel tot regeling van de schulden, 50 maanden zouden ze nodig hebben om de 10.000 euro schulden -buiten hun hypotheek- af te betalen, de schuldeisers waren niet akkoord en ze dienden in schuldbemiddeling te gaan. Morsum Magnificat hebben ze nooit betaald waardoor ze sneller uit de schuldbemiddeling konden stappen, maar een vonnis blijft 30 jaar geldig! 

-- Einde update 2
19:33 14/06/2020

-- Update 1.
Bakken schulden.

In de periode dat het "onweer" in 2008 tussen Hiskea en Bruynseels losbarst, was het koppel Bruynseels -buiten hun hypotheek-, al heel wat schulden aan het opbouwen. Dat verklaart de praktijken waarvan de Amerikaanse Judy, die aan het koppel betaalde maar geen waar kreeg, het slachtoffer werd.  Dat verklaart ook het zwartwerk waarover Rita in chat berichten met Hiskea pochte, zeggend dat ze meer verdiende dan haar "Patje". In februari 2011 waren de schulden dermate opgelopen dat de zoveelste advocaat Rudy Beeken werd ingeschakeld om te pogen de financiële brand met de schuldeisers te blussen, dat gebeurde met een e-mail van 15 februari 2011. Tussen de schuldeisers komt buiten MORSE-Press Vof, ook de RVA te voorschijn, stempelen en tezelfdertijd zwart bijverdienen vraagt natuurlijk om problemen, dat ze bij de RVA tegen lamp is gelopen ontkent Rita in alle toonaarden, maar de RVA komt wel voor op de lijst van de schuldeisers - Martine Ruel -!!

Aangezien Patrick Bruynseels, alias "Justi", onder zijn valse naam in zijn boosheid blijft volharden en Morsum Magnificat blijft beschuldigen, gaan wij telkens documenten publiek maken.

-- Einde update 1
18:13 9/06/2020

Al in april 2007 heeft het "duivels" koppel Morsum Magnificat reeds ingeschakeld en zelfs, mits betaling, voor de kar willen spannen, dat staat geschreven in een mail van 04 augustus 2008. Toen dat niet lukte begon het koppel Bruynseels/Wuyts klachten in te dienen, méér dan twintig klachten hebben zij geplaatst bij lokale politiezones. De PZ Dijleland heeft zelfs verschillende keren aan het koppel gevraagd om te stoppen, maar het mocht niet baten. Het koppel bleef hun obsessieve driften op diverse fora botvieren, klachten indienen en rechtszaken inspannen. Een kort geding om artikel MM-157-S te verwijderen werd tot in beroep afgewezen!

PZ Dijleland 26 mei 2009 met verzoek te stoppen, maar deze politie- inspecteur heeft zijn onderzoek niet correct gevoerd.

Al twaalf jaar belaagt RIZIV ambtenaar Morsum Magnificat.

Het koppel, dat solidair is veroordeeld tot het betalen van 2.400 euro rechtsplegingsvergoeding, bedrag dat ondertussen meer dan 3.500 euro bedraagt, is ondertussen uit elkaar, voor Rita is dat al voor de tweede keer. Ondanks dat zij bij justitie 4 keer hebben bot gevangen, hun schulden waartoe zij veroordeeld werden niet betaalden, blijft Patrick Bruynseels met zijn kromme geest, in zijn boosheid volharden. Hij is vooral grote specialist in het gebruiken van valse namen, de man is zo laf dat hij nooit zijn echte naam gebruikt om anderen te belasteren, dat is nu met Morsum Magnificat al 12 jaar het geval, we hebben meer dan vijfhonderd belasterende artikels kunnen achterhalen.

De vonnissen :

14 mei 2009 - Kortgeding om artikel MM_157_S te verwijderen: Afgewezen, RPV 1200 euro
02 februari 2010 - Hoger beroep tegen afwijzen kort geding: Ongegrond, RPV 1200 euro.
05 februari 2010 - Raadkamer Leuven: Morsum Magnificat buiten vervolging.
23 september 2010 - Beroep tegen buitenvervolgingstelling Raadkamer Leuven: Ongegrond.

Telkens wanneer ze een rechtszaak verloren was het de schuld van de advocaat die ze de laan uitstuurden, telkens opnieuw verloren ze het pleit. Voor het kort geding te Leuven hadden ze een advocaat van Nelissen Grade gecharterd,  meester Maes verscheen met haar mond vol tanden voor de kortgedingrechter en diende vast te stellen dat ze niet correct geïnformeerd of belogen was, het koppel zelf die met valse namen bakken laster verkoopt stuurde voor de rechtszaken telkens hun kat.  Ook advocaat Monique Den Dulk was één van de vele advocaten. Met advocaat Marc De Cat dachten ze de hoofdvogel geschoten te hebben, maar ook De Cat beet in het zand.

De politie.

Uit het dossier is duidelijk gebleken dat de politie verre van objectief onderzoek -a charge en a décharge- heeft gevoerd waardoor Onderzoeksrechter Matthys van Leuven op het verkeerde spoor werd gezet, het Parket van Leuven is dan ook logischerwijze in de verdere procedure teruggefloten.

Raad voor de Journalistiek.

In deze affaire is ook de dubieuze rol van de Raad voor de Journalistiek, met de wil om Morsum Magnificat aan de schandpaal te nagelen, manifest aanwezig. Morsum Magnificat werd door het koppel geïnformeerd over zogezegde oplichting met een vals BTW-nummer, een zware aantijging lastens Hiskea L. die bovendien niet klopte. Toen Morsum Magnificat hen dat diets maakte, keerde het koppel zich tegen Morsum Magnificat, Patrick Bruynseels is 12 jaar later nog niet gestopt met zijn obsessieve belastering, Morsum Magnificat zal dat niet langer tolereren. 

Schulden betalen.

Iemand die een schuld waartoe meerdere rechters hem veroordeelden, niet betaalt -ondertussen meer dan 3.500 euro- zou beter zwijgen en hopen dat zijn schuldeisers hem vergeten, Bruynseels doet echter het tegenovergestelde en om de schulden te ontwijken ging het koppel dan maar in schuldbemiddeling. 

Meer volgt wellicht nog, we zijn de gazet niet wiens pen door de politici en justitie wordt vastgehouden. 
 
Artikel n°: 06-20-7706
Geplaatst: 17:00 6/06/2020
Laatste update ( 14 juni 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.