Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
6222535
Laatste artikelen
HORECA Hongerstaker meldt zich bij Morsum Magnificat-Update1
Staatsblad steeds uitgebreider over de te nemen coronamaatregelen.
Coronacircus: Het "Volk" doet zichzelf de das om-Update3
Europol ontmanteld illegale sigarettenfabriek in Nederland.
Commissie Wonen en de samensmelting van SVK en SHM-P1
Mina Asabbane wil nu ook Morsum Magnificat aanklagen.
08 januari 2020
Groot vertoon gaat verder met openingsreceptie Qualicura in Turnhout.  
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.374.700
Turnhout 08 januari 2020. 

Naar aanleiding van de eerder gebrachte artikels is Mina Asabbane van oordeel dat onze berichtgeving onjuist zou zijn, journalisten zouden volgens Mina geen eigen visie over een zaak mogen brengen. Na twintig jaar weten we nog altijd niet waar we dat in de wet zouden kunnen vinden. Morsum Magnificat zou dus de volgende in de rij kunnen zijn waartegen Mina een klacht gaat plaatsen. Na al die jaren dat Mina in de gazetten werd gebracht, weet ze nog altijd niet hoe ze een recht van antwoord kan formuleren en vragen. 

Recht van antwoord.

In een e-mail van 7 januari 2020 reageert Mina, maar dat bericht voldoet niet aan de voorwaarden van de recht van antwoordwet van 23 juni 1961, toch krijgt Mina hier, alhoewel we dat niet verplicht zijn, de kans om aan het woord te komen, hier haar bericht : 

" Ik ga het vrijdag met raadsman bespreken Ik heb mensen niet bewust geschaad verkoop van de wagen was fout heb ik toegegeven omdat ik mensen hun loon wilde betalen meer niet heb er mezelf niet mee verrijkt bovendien ben ik 1.5j blijven doorwerken en nooit uitbetaald geweest als ik het puur voor het geld deed zou ik niet met eigen kapitaal opgestart zijn en maar liefs 80 mensen tewerkgesteld hebben ! We gaven. 500 gezinnen hulp en ja ik was teveel met de zorg bezig en het nagelaten eind controle te doen ! Dat kunt u mij verwijten Ook met de auto handelaar is alles juist gelopen hij heeft het geld op de rekening gestort en niet in mijn handen Met vriendelijke groeten Mina ", einde citaat.

NVDR.
Ook hier zal Morsum Magnificat geen enkele confrontatie uit de weg gaan en zal in het kader van het algemeen belang haar verantwoordelijkheid opnemen, de beweringen van Mina over de afwikkeling van de zaak met de autohandelaar in Genk, kloppen in geen geval, we geven hieronder daarover meer informatie.


Passage over de affaire met de garagist uit het Arrest van het Hof van Beroep te Antwerpen van 11 juli 2019 waartegen Mina Cassatie aantekende en Cassatie op 17 december 2019 dat Arrest van Antwerpen bevestigde.  

De autohandelaar.

Wat de autohandelaar betreft klopt de reactie van Mina geenszins, de handelaar heeft inderdaad het geld op de rekening gestort. Hoe juist alles, dixit Mina, is verlopen leest u in de passage van het vonnis -inzet- over die verkoop aan een garage uit Genk die de wagens in vertrouwen kocht, maar grandioos werd bedrogen. De handelaar werd later door de bank gevat en kon de leasing verder afbetalen in plaats van Mina, de autohandelaar kon nipt een faling vermijden, alles samen mocht de man veertigduizend euro ophoesten. Het had nog erger kunnen uitdraaien, maar daarover later misschien meer. Het is ongelooflijk hoeveel lef Mina heeft om te beweren dat "alles juist" zou zijn verlopen, gelooft Mina nu echt haar eigen leugens, of denkt ze dat anderen achterlijk zijn? Mina heeft, wellicht met de drang om verder te kunnen blijven werken, dus niet voor het goede doel zoals ze laat uitschijnen, wel degelijk mensen opgelicht

Meer volgt wellicht nog, we zijn de gazet niet.

Artikel n: 12-19-7540
Geplaatst: 14:32 8/01/2020

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur 
Laatste update ( 08 januari 2020 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.