Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5899289
Laatste artikelen
Lotenhulle: Beroep bij de Raad van State tegen Ministerieel Besluit Diependaele.
Radioamateurs uit Moerbeke laten illegale antennemast binnenkort verwijderen.
Lijkenpikkers in Houthalen-Helchteren dixit politieagent CARMA-Update1
Ook Will Tura is, zoals tienduizenden anderen, een kleine zelfstandige.
Apotheker Fernand Haesbrouck is niet de enige die kritiek heeft en verrast is.
Woonproblematiek bespreken in de Commissies Wonen is enkel en alleen een politieke show-MM-289-02
15 november 2019
Politiek en Justitie laten de malafide verhuurders begaan, de klassieke pers staat er bij en kijkt er naar.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.204.600
Brussel, 15 november 2019. 

MM_289_02_Wonen.pdf

Op 14 november 2019 was er weer de Commissie Wonen die deze redactie nu reeds met de regelmaat van een klok al twee jaar volgt. Buiten de "mode" show van sommigen wordt er in de Commissie veel geleuterd en bladvullend gewauwel neergeschreven, maar de échte reden van de wooncrisis, die al decennialang bestaat en door de instroom van asielzoekers door de schuld van de politiek en dan door vooral de socialisten en de Groenen, inderdaad schrikwekkend toeneemt, wordt niet aangepakt. Men zegt vaak dat "de rotte appels moeten worden aangepakt", maar voor de malafide verhuurders is dat niet het geval, eenvoudig omdat die malafide verhuurders maar al te vaak individuen zijn met geld die de politiek daardoor in de hand hebben en houden.

Huurpoging 282.

Op 10 november 2019, dus zeer recent, ondernemen wij huurpoging 282 voor een te huur aangeboden woning aan de Katteknok in Dentergem. De aanwezige eigenaar beweert dat de elektrische installatie in orde en gekeurd is, maar Morsum Magnificat is er honderd procent zeker van dat de elektrische installatie niét in orde is, erger, ze is levensgevaarlijk voor elektrocutie wegens het met de voeten treden van artikel 34 -e.v.- van het AREI -foto inzet-. Morsum Magnificat gaat de verantwoordelijke bij de gemeente en Wonen Vlaanderen daarvan in kennis stellen.  

Blanke aansluitklemmen automaten genaakbaar -art.34 e.v. AREI- elektrocutie gevaar. Openingen in het bord niet dichtgemaakt -art.49 AREI- We hebben ook gezien dat 16A stekkers met aarding in 10A stopcontacten zonder aarding werden gestopt.

Melding aan Dentergem.

Wij hebben als kandidaat huurder het keuringsverslag van de elektrische installatie en een verbrandingsattest gevraagd, maar we hebben van de malafide verhuurder die naast de huurwoning  in een "kast" van een huis tussen groen woont, niets meer gehoord. Maar Morsum Magnificat gaat wel de verantwoordelijke dienst van de gemeente Dentergem op de hoogte brengen, maar uiteraard zal de eigenaar geen strobreed in de weg worden gelegd, burgemeesters zijn immers witte boord criminelen die om politieke reden, dergelijke feiten in stand houden!
 
Meer en het artikel over de Commissie Wonen volgt asap, we zijn de gazet niet die door de Vlaamse Overheid financieel gesteund wordt. 

Artikel n°: 10-19-7498
Geplaatst: 17:39 15/11/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 

Laatste update ( 16 november 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.