Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5845633
Laatste artikelen
FOD Volksgezondheid moet wet Openbaarheid van Bestuur inzake mondmaskers wel naleven.
Discrimineren op naam is niet opgenomen in de antidiscriminatiewet. Waarom niet?
Lotenhulle: Vrederechter veegde alle argumenten van de huurders van tafel.
Lotenhulle: Fietsen langs de Steenweg op Deinze niet zonder hindernissen.
Lotenhulle : Brand bij valavond bij veebedrijf Jan Dobbelaere-Update1
Rillaar : Kroniek van een wellicht tot het slopen bestemd pand-MM-280-04
13 oktober 2018
Het bedrijf werd nooit een strobreed in de weg gelegd. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.394.200
Rillaar / Langdorp 13 oktober 2018.

Geplaatst op 20:12 14/10/2018

Nu Morsum Magnificat door de makelaar met een schadeclaim wordt bedreigd, gaan we het publiek, in het kader van die verkoop en het algemeen belang, informeren hoe de vork in de steel zit en wat er aan de hand is, de waarheid en niets anders dan de waarheid. Het pand behoorde in het verleden tot één van de bedrijven van het meubelcentrum, waarvan de huidige eigenaar medebestuurder was, MS zou dus perfect moeten weten hoe het allemaal verlopen is, erger MS woonde zelf jaren in dat pand, ook wanneer er een bovengrondse houder voor stookolie werd geplaatst en de ondergrondse buiten werking werd gesteld maar niet werd behandeld zoals dat zou moeten. Een makelaar zou de informatie die beschikbaar is moeten opvragen en aan de kandidaat kopers meegeven en geen adders onder het gras toelaten en zich door de eigenaars niet laten misleiden. Een koper heeft om die reden al afgehaakt, ondertussen is de verkoopprijs met dertigduizend euro gezakt waardoor die kandidaat koper zich nu behoorlijk bedrogen voelt. 

In de staat ...

De makelaar verdedigt zich bij deze redactie door te stellen, dat hij het pand verkoopt in de staat waarin het zich bevindt, maar als er ergens verborgen gebreken zijn, zoals een nog deels gevulde ondergrondse stookolietank, dan kan de kandidaat koper dat niet zien en is dat een verborgen gebrek. 

Is dit een verborgen gebrek?


De totaal verroeste en onder puin verstopte vuldop van de ondergrondse stookolietank nog deels gevuld. Hopelijk is de stookolie niet gemengd met water want dat betekent dat er een lek zou kunnen zijn. De huidige eigenaars zullen het weer een vergiftigd geschenk noemen, maar ze woonden er zelf toen die tank buiten dienst is gezet !  

Artikel n° : 10-7204  9/10/2018
Geplaatst op 16:37 13/10/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 21 oktober 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.