Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4832356
Laatste artikelen
Infrabel : Het net hangt met haken en ogen aan mekaar.
Redactie Morsum Magnificat herpakt zich in een totaal nieuwe omgeving.
Wie kijkt in mijn Rijksregister en waarom? De burger moet dat weten!
Vijftien arrestaties in België en Frankrijk voor sigarettensmokkel.
Uithuiszetting in Rillaar is onzinnig machtsmisbruik van Immo Micha bvba-Update1
Tielt-Winge : Weer bedreigingen door statutaire uitbater café
23 september 2018
Fucking handen van Morsum Magnificat zouden binnenkort niet meer kunnen fotograferen!
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.374.600
Tielt-Winge  23 september 2018.

De statutaire zaakvoerder van fietscafé Sint Anneke werkt zich al een poosje duidelijk in nesten, er dienden bij de oprichting van die GCV al vragen te worden gesteld en er zijn nog meer vragen over de vzw Sint Anneke die op hetzelfde adres is gevestigd. Dat de conformiteit van het verhuurde ver zoek is klopt ook, daarover beklaagde de uitbater zich terecht bij Morsum Magnificat, maar verder dan een ostentatief beklag ging het niet. Feit is wel dat het café een hele poos de rust van buren heeft verstoord, de inrichting onveilig is en het milieu vervuilt. De uitbater werd recent voor lawaaioverlast voor de vrederechter geroepen, maar daagde niet op, een geluidsysteem met groot vermogen op het terras richting buren plaatsen is not done. 

Veiligheid.

Toen Morsum Magnificat aan de uitbater probeerde diets te maken dat hij met het elektrisch aansluiten van een beamer niet lichtzinnig diende om te gaan en een kabel tussen de meter van de DNB en het elektrische bord -ALSB- niet zómaar kon losmaken en laten bengelen, had Göran daar geen oren naar. Het gaat wel degelijk over de veiligheid van publiek toegankelijke ruimten waarvoor er ook in Tielt-Winge een politiereglement bestaat dat duidelijk niet wordt toegepast, pas nadat er daarover vragen worden gesteld, wordt gecontroleerd. 

Tielt-Winge

Ondertussen is de gemeente Tielt-Winge op één of andere manier wakker geworden en werd op 20 juli 2018 -dus veel langer dan één jaar na de opening zoals hun reglement voorziet- een controle uitgevoerd door de brandweer van Aarschot. Feit is dat de uitbating niet voldoet aan de voorwaarden van het politiereglement en er, voor zover bekend, geen stappenplan is opgemaakt.

Bedreigingen.

Morsum Magnificat stelde zich vragen over de veiligheid, maar de uitbater blijkt niet vatbaar om naar goede en deskundige raad te luisteren. Daarbuiten zijn er zowel met de GCV als met de VZW Sint Anneke die daar gevestigd zijn, problemen, zelfs het OCMW van Tielt-Winge is rond de vzw en personen die nietsvermoedend bestuurder werden, tussen gekomen. Ook de FOD Financiën zit de vzw Sint Anneke op de hielen. Omdat Morsum Magnificat in het kader van het algemeen belang en de persvrijheid klaarheid wil scheppen en de uitbater daarover aanspreekt, worden we nu al voor de tweede keer bedreigd, we zouden, dixit Göran "binnenkort met onze fucking handen geen foto's meer kunnen maken".

Deurwaarder op bezoek.

Dat er met Sint Anneke duidelijk meer aan de hand is, blijkt uit het bezoek dat de gerechtsdeurwaarder onlangs bracht. Er moet worden gezegd dat die deurwaarder vrij indiscreet te werk is gegaan, met een telelens kon vanaf het openbaar domein een notitieblad makkelijk worden gefotografeerd zodat de genoteerde tekst te lezen is, journalisten mogen dat dan ook fotograferen. Het is voor een gerechtsdeurwaarder wel een serieuze beroepsfout.  

Het weinig indiscrete optreden van de deurwaarder, dat notitieblad is zichtbaar....

Artikel n° 09-18-7182
Geplaatst : 16:39 23/09/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck 
Laatste update ( 23 september 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.