Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5776399
Laatste artikelen
Vrederechter Aarschot door Rechter in Eerste Aanleg teruggefloten
Nieuw achterhaald AREI vandaag in voege, herwerking na rist opmerkingen ligt al op tafel.
Morsum Magnificat activiteiten in mei 2020.
Evergem : N-VA Burgemeester moet zijn DNB aan het werk zetten.
FOD Mobilit antwoordt niet meer op vragen van Morsum Magnificat.
Politie Demerdal blundert in onderzoek naar diefstal en misbruik bankkaart-Update3
13 september 2018
Twee onterechte huiszoekingen en verontrusting van buren handelaar te Scherpenheuvel.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.366.300
Scherpenheuvel / Tielt- Winge / Rillaar 13 september 2018

--- Update 3

Korpschef en burgemeester zwijgen.

Tijdens de overigens onterechte en belasterende huiszoekingen waarvan één in een winkel in het centrum van Scherpenheuvel, plaatsten de politie- inspecteurs tijdens de huiszoeking in de privéwoning zeer ongepaste, beledigende en niet relevante opmerkingen. Er werden aan de vrouw des huizes vragen gesteld over de hoeveelheid paren schoenen, alsook deze van Ahmed. Ook dat er in de badkamer nogal veel "pottekes" stonden was een opmerking die niet door de beugel kan, kortom het ganse gebeuren was een soap en een klucht van jewelste waarmee de gedupeerden van het ondermaats politiewerk niet kunnen lachen.

Geen reactie.

Morsum Magnificat stelde vragen aan de korpschef -politicus in uniform, red- en burgemeester Manu Claes, maar geen van beiden reageert. De journalist van Het Nieuwsblad werd door de korpschef ook afgeblaft, maar dat heeft hij in zijn artikel duidelijk niet mogen schrijven.

--- Einde update 3  16:03 16/09/2018

--- Update 2

Het Nieuwsblad heeft ondertussen aan de auteur de gevraagde vergoeding voor de publicatierechten toegekend en gaat dat factuur betalen, de journalist is nu razend op de auteur van de foto en hoofdredacteur van Morsum Magnificat, maar daar liggen we hier niet van wakker, hij moet wel degelijk weten dat voor het publiceren van foto's minstens een toelating van de auteur is vereist.

--- einde update 2  
15:55 14/09/2018

Forum in de gazet.

Deze politieblunder rond Ahmed heeft ook een forum gekregen in Het Nieuwsblad van vandaag 14 september 2018. Helaas heeft de journalist niettegenstaande hij veel informatie heeft ontvangen, zijn onderzoek minder grondig gevoerd dan Morsum Magnificat dat steeds doet. 

Niet overvallen.

De verdachte heeft de oude man van 88 niet overvallen, maar veinsde aan de gedupeerde een defect achterlicht. De verdachte hielp de bejaarde met het zogenaamd herstellen van dat achterlicht en daarvan maakte de dief gebruik om ongezien de bankkaart uit de fietszakken te stelen, er was dus in de letterlijke zin geen overval. De aanvaring van de journalist met de korpschef van de PZ Demerdal was ook veel groter dan in het artikel is weergegeven, maar dat werd wijselijk niet gepubliceerd, bij Het Nieuwsblad moeten ze ook vriendjes blijven met de politie.  

Auteursrechten.

Voor wat het gebruik van de foto betreft, heeft Het Nieuwsblad geen publicatierechten gevraagd, dus ook niet gekregen, dat is wel een professionele fout van de uitgever van Het Nieuwsblad die zal gevraagd worden een vergoeding aan de fotograaf te betalen, zo niet zet de auteur stappen tegen de uitgever. 

--- einde update 1  9:19 14/09/2018 

MM_279_04_PZ_Demerdal.pdf

Bijna gelijktijdig bij het toekennen van het Morsum Magnificat Award wordt Ahmed onterecht lastig gevallen door de politie van de PZ Demerdal die door zeer ondeskundig onderzoekswerk, maar liefst twee huiszoekingen uitvoerde vooraleer hun euro was gevallen dat ze de verkeerde persoon voor buren verdacht hebben gemaakt. Een reactie van de korpschef van de PZ Demerdal is er -nog- niet. Burgemeester Manu Claes werd wel om een reactie gevraagd, maar die wilde zich eerst informeren. De burgemeester zou Ahmed beter excuses aanbieden. Een journalist van een grote -?- gazet die uitgebreid bij VT4 een forum kreeg, stopte zijn tijd in een artikel, maar de eindredactie bracht het niet, Morsum Magnificat wel. Ahmed wil zijn verhaal doen bij het Comité P. maar of dat veel zoden aan de dijk brengt is maar de vraag. De politie van de PZ Demerdal heeft hier in dit geval een blunder van formaat begaan.

Meer volgt wanneer reactie van de korpschef / burgemeester Manu Claes
 
Artikel n° 09-18-7176
Geplaatst : 19:55 13/09/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 16 september 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.