Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5294495
Laatste artikelen
Aalter en de Tsjevenmentaliteit : Morsum Magnificat reageert-P2
Vlaams parlement " O Tannenbaum, o Tannenbaum ....
Is werken niet meer gezond maar oorzaak van stress?
Koekelare : Intrieste huuraffaire in beroep voor Rechtbank Eerste Aanleg Brugge.
Misdaadgroep verdacht van het smokkelen van nucleair materiaal, gearresteerd in Wenen.
Tielt-Winge : Uitbater fietscafé Sint Anneke heeft geen respect voor buren-Update1
01 augustus 2018
Privé party -buiten - veroorzaakt weer hopen overlast tot na middernacht.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.311.200
Tielt-Winge / Rillaar 01 augustus 2018. 

Burgemeester Rudi Beeken moet -gaat?- deze hinderlijke inrichting sluiten.Of deze bestemmingswijziging, die volgens de VCRO vergunningsplichtig is, door Tielt-Winge is vergund, weten we nog niet. We weten wel dat er bij een brandweerinspectie van juli 2018 enkele essentiële opmerkingen werden gemaakt die de gemeente Tielt-Winge wenst ingelost te zien, zo niet wordt de zaak gesloten zegt burgemeester Rudi Beeken. Ook de eigenaar werd voor de wijziging niet gekend.
--- einde update 1  
21:53 3/08/2018

Op dinsdag 31 juli, de normale sluitingsdag van het café Sint-Anneke, werd er een "privé party" georganiseerd, we weten dat het om een verjaardag ging en er is in maanden niet zoveel "volk" komen opdagen. Het was in feite geen privé aangelegenheid maar een openbare, alles speelde zich immers grotendeels af op het terras. De muziek was, zoals we dat sinds de voetbalgekte ervaren, weer disproportioneel hard en het duurde tot 00:45u. 

Geluidsnormen.

De uitbaters zijn wel in orde met SABAM maar dat betekent niet dat ze de geluidsnormen -die heel moeilijk te controleren zijn- niet moeten respecteren, een cafébaas met een minimum aan respect voor de buren, veroorzaakt geen systematische geluidsoverlast zoals dat hier het geval is. Deze redactie heeft de uitbater ondertussen opgeroepen bij de Vrederechter en twee in gebreke stellingen gestuurd, ook de tweede zaakvoerder zal aangesproken worden. Informatie bereikt ons dat er nog andere problemen zijn, maar daarover gaan we -nog- niets brengen.

Privé party die zich hoofdzakelijk buiten afspeelt is niet privé maar deels openbaar, waardoor ze de aandacht op zichzelf vestigden en waarvan de buren mochten meegenieten, zoals van de geluidsoverlast en de fout geparkeerde auto's. De aanwezigen zullen zelf de gevolgen moeten dragen van hun luidruchtige aanwezigheid tijdens de "privé-party"

Meer volgt, we zijn de gazet niet.

Artikel n° : 08/18-7138
Geplaatst : 13:29 1/08/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 04 augustus 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.