Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
6015299
Laatste artikelen
Aalter: Geen "Gratuite" maar onderbouwde beschuldigingen.
Europol: Operatie Aphrodite richt zich op illegale goederen.
Morsum Magnificat : Hoe haar vijanden werden en worden vergaard: Deel I - P2
MIVB: Mogelijk hinder op MIVB-net door vakbondsacties.
Morsum Magnificat noteert meer dan zes miljoen paginabezoekers.
TV VLAANDEREN Wordt uiteindelijk klantvriendelijker
04 november 2007
Twee maanden op proef of geld –wanneer- terug


Bezoekers website Morsum Magnificat : 359.400
Ternat / Zaventem
03 november 2007

Vorig jaar diende Morsum Magnificat een klacht in bij de Economische Inspectie omdat hun reclame misleidend was, TV VLAANDEREN diende als gevolg daarvan haar reclame aan te passen, Directeur Kurt Pauwels heeft daaraan gedeeltelijk gevolg gegeven, maar nu gaat het met de publiciteit rond klantenwerving de goede kant op.

Twee maanden gratis proberen.
Allemaal goed en wel, maar wanneer een potentiële klant bij een verkooppunt binnenstapt en op voorhand niet weet of de ontvangst op zijn/haar locatie wel kan, moeten toch alle kosten (+/- 300 euro) bij de dealer worden betaald.
Eens tot de vasttelling gekomen, dat omwille van het feit, er geen direct zicht is met de satelliet, kan alles teruggegeven worden, maar wel op voorwaarde dat er niets beschadigd is (wat na de installatie en vervolgens de afbraak quasi onmogelijk is …).
Hoe lang het dan duurt vooraleer TV VLAANDEREN het abonnementsgeld effectief terugbetaald staat niet in de overeenkomst ?

Wel een prima oplossing.
Toch is TV VLAANDEREN als er ontvangst mogelijk is een prima oplossing én de goedkoopste, ook qua beeldkwaliteit dat bij Telenet op vele plaatsen te wensen overlaat (signaal / ruisverhouding en groeplooptijd ruim onvoldoende), maar énige actie van het B.I.P.T. moet Telenet niet vrezen de politieke invloed van hun politiek zakkenroller Duco is groot genoeg om het BIPT de kop in te drukken.

Radio- Amateurs.

Om een betere controle te hebben op de kwaliteit en stoorstralingen LED ( Leackage Equivalent Density) spant Telenet radioamateurs voor hun kar ! n van de verantwoordelijken van het BIPT is immers zelf radioamateur (ON7TK) die zich altijd al aan belangenvermenging schuldig maakte. 

Meer informatie op onderstaande website

www.tv-vlaanderen.be

 

Laatste update ( 14 februari 2020 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.