Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
11879607

Laatste artikelen
MIVB Haalt op 22 mei haar oude trams uit het museum en het publiek mag meerijden.
Op avontuur met Infrabel / NMBS : Waarom reed treinbestuurder door rood sein?P1
Geneeskunde voor het volk: Balans na 2 jaar corona.
Open-Vld en de Sihame El Kaouakibi affaire.
CD&V : Ook een Katrien Partyka zou beter opstappen.
Wolvenschrikdraden: Journalisten van Mediahuis HN laten zich misleiden.
17 januari 2022
Werknemers van de gazetten laten hun pen door woordvoerder Demir benvloeden.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 10.544.300
Brussel 17 januari 2022 

We hebben het Mediahuis om een reactie gevraagd, journalist
Dirk Coosemans zou ons volgens Ann contacteren maar dat gebeurde niet 

Deze redactie voerde met kennis van zaken onderzoek naar de conformiteit van "schrikdraadinstallaties" die reeds door het artikel 61 van het oude AREI van 10 maart 1981 van toepassing was. Over dat onderzoek werd reeds in MM-303-08 bericht.  De Vlaamse Regering subsidieerde met Vlaams belastinggeld tienduizenden euro's voor de plaatsing van wolvenschrikdraadinstallaties die niet aan dat AREI voldoen en niet, zoals dat verplicht is, vr indienstelling door een erkend organisme op conformiteit werden gekeurd! Morsum Magnificat bond tijdens een persmoment op 01 juni 2021 te Bokrijk bij Zual Demir de kat de bel aan.

Schadegevallen, nogal wiedes.
Ondanks de gesubsidieerde installaties waren er van 2018 tot en met midden januari 2021, 74 schadegevallen bij omheiningen die niet "Wolfproef" waren! Er wordt geen melding gemaakt of die schrikdraadinstallaties op conformiteit met het AREI gekeurd werden! Morsum Magnificat kon geen enkele installatie traceren die aan het AREI voldoet! De gemeente Peer, die met veel poeha door het Wolf Fencing Team een installatie aan de Goudbergstraat vlak naast een modderig wandelpad realiseerde, plaatste daar een installatie die niet voldoet aan het AREI, Peer weigert te antwoorden op onze vraag of zij denken de installatie alsnog op conformiteit te laten keuren.

Kabinet Demir misleidt journalisten van Mediahuis.
Morsum Magnificat legde bloot dat de wolvenschrikdraden niet op conformiteit met het AREI werden gekeurd terwijl er toch, voor zover ons bekend, voor 76.789,83 euro aan subsidies werden betaald! Bij het kabinet van Zuhal Demir verwijst men journalisten -lees werknemers van de gazet- zoals Mireille Maes -HBVL- naar het feit dat het AREI vroeger ook al van toepassing was! Dirk Coosemans die kennis poogt op te doen van elektriciteit, zit maar te wachten op de publicatie van het nieuwe subsidiereglement in het Staatsblad, publicatie die er maar niet komt! 

Niet spanning voerende draden.
In het nieuwe subsidiereglement dat door ANB wordt gepubliceerd en per 1 december 2021 in voege is getreden, verwijst men nu wel naar het nieuwe AREI, maar ANB publiceert een belangrijke passage van dat reglement over de niet spanning voerende draden wijselijk niet, n en al misleiding!

Dit is een zeer belangrijke voorwaarde bij de installatie van schrikdraden! Vr ELKE spanning voerende draad, moet een niet spanning voerende draad gespannen worden !!

In Peer bevindt de installatie zich vlak naast een zeer drassig en nat wandelpad, die installatie moet zker op conformiteit gekeurd worden!

Meer volgt asap we zijn de gazet niet die moet leven van de publiciteit en de abonnees, abonnees die wij niet hebben, zelfs niet willen hebben! We worden niet financieel gesteund maar politici maken bij Morsum Magnificat dan ook zeker de dienst niet uit, Morsum Magnificat is exclusief en verdient veel meer steun. 

Artikel: 01-22-8282
Geplaatst: 13:20 17/01/2022

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur
Laatste update ( 22 januari 2022 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.