Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
9822565

Laatste artikelen
Frank Vandenbroucke kon zich weer met alle gemak uit de slag praten.
Tienen houdt animatie op de Halloweenmarkt.
Europol: Twaalf arrestaties in Belgie en Italie wegens arbeidsfraude in de bouwsector.
MIVB Investeert opnieuw, thans in negentig "Trams New Generation".
Mechelen: Vooruit met de geit en tafelspringer Conner Rousseau-MM-312-05
Wolvendossier wordt door nieuwe incidenten weer wat aangedikt-Update1
13 september 2021
Zouden er in het natuurcentrum in Oudsbergen toch wolven gekweekt worden? 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 9.561.600
Oudsbergen 13 september 2021.

--Update 1
Fabeltje.
We hebben resoluut de vraag aan het Natuurhulpcentrum in Oudsbergen gesteld of daar recent iemand ontslag heeft gekregen omdat deze toch het lokaal waar wolven zouden gekweekt worden had bezocht, meteen en zonder aarzelen zegt Sil Janssen " dat is een fabel ", men vertelt van alles, ook dat ik in Nederland met 15 wolven in een camionette zou zijn betrapt ! Wij hebben hier 2 wolven uit Oekraïne in quarantaine, dat wel. Het Belang van Limburg contacteerde ons daarover ook al.
-- einde update 1
16:55 13/09/2021

Het onderzoek dat Morsum Magnificat naar de toestanden met de wolven en de plaatsing van de wolvenschrikdraad voert, verloopt moeizaam, nogal wiedes, wij zijn de klassieke pers niet! We hebben daarover in MM-303-08 reeds een eerste artikel gebracht. Nieuwe recente incidenten in Oudsbergen vergen een nieuwe reactie van Morsum Magnificat. Op de vragen die deze redactie aan minister Zualleke Demir op 01 juni tijdens de week van de Bij stelde, zijn er geen antwoorden gekomen. 

Worden er in het Natuurcentrum wolven gekweekt?
Het openbaar gerucht wil dat er in het natuurhulpcentrum in Oudsbergen wolven zouden geweekt worden, bij het kabinet van minister Demir ontkent men dat en de woordvoerder van Natuur en Bos is niet bereikbaar. Er zou bij het natuurhulpcentrum in Oudsbergen recent een vrijwilliger stante pede zijn ontslagen omdat die persoon, ondanks strikt verbod, het lokaal had betreden waar wolven zouden gekweekt worden. Omdat de persoon het verbod negeerde en toch een kijkje nam in dat lokaal, waar camera's waren opgehangen, werd de persoon meteen getrakteerd op een ontslag! 

Meer volgt, we zijn de gazet of 't Scheldt niet, we werven geen abonnees, we worden niet financieel gesteund en politici -ook het Vlaams Belang- maken bij Morsum Magnificat de dienst niét uit.

Artikel n°: 09-21-8146
Geplaatst: 13:53 13/09/2021

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 13 september 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.