Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
9822449

Laatste artikelen
Frank Vandenbroucke kon zich weer met alle gemak uit de slag praten.
Tienen houdt animatie op de Halloweenmarkt.
Europol: Twaalf arrestaties in Belgie en Italie wegens arbeidsfraude in de bouwsector.
MIVB Investeert opnieuw, thans in negentig "Trams New Generation".
Mechelen: Vooruit met de geit en tafelspringer Conner Rousseau-MM-312-05
Tienen: Wederrechtelijk geplaatste omheiningen en verharding moeten verwijderd-MM-311-01
01 september 2021
Nieuwe doodsbedreigingen na actie asbest en onthullingen inname andermans terrein.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 9.514.400
Tienen 01 september 2021.

Handel in eieren gewonnen uit zonder toelating inpalmen andermans terrei8

Je moet lef hebben om andermans weliswaar braakliggend perceel zonder toelating in te palmen en het met afgedankte pallets grotendeels te omheinen, er vervolgens dieren op los te laten die slecht te verzorgen en die op de koop toe voor overlast en schending van het rustig huurgenot en de privacy van andere huurders zorgen. De gestoorde van dienst J.S. heeft lef, het betreffende perceel aan de Oplintersesteenweg 217 zou hij geėrfd hebben, maar die leugen was al heel snel doorprikt, nu zijn de echte eigenaars komen opdagen. 

Koterijen en rattenplaag. 
J.S. Huurt in het belendend pand een appartement waarvan de verhuurder uit gemakzucht en om het onkruid in de achterliggende strook niet te moeten onderhouden, te veel aan J.S. heeft toegelaten waardoor er in de achterliggende tuin eveneens omheiningen in pallets en koterijen werden opgericht die een schandalig uitzicht bieden. Er worden op beperkte schaal dieren gehouden die ook -terecht- de aandacht hadden en hebben van Animal Rescue Service VZW. De restanten van de dierenvoeding, overwegend bestaande uit tafelafval, is welkom voor de ratten die er met bosjes rondlopen en in sneltempo kweken, het is ondertussen uitgegroeid tot een regelrechte rattenplaag.

De milieudienst van Tienen werd qua verpakken en vervoeren van de asbesthoudende golfplaten een oor aangenaaid! J.S. heeft helemaal niks n plastic verpakt, andermaal zonder enige bescherming gemanipuleerd! Dat zou volgens de milieudienst van Tienen "zijn" probleem zijn. 

Asbest.
Voor de permanente verbouwingen en uitbreiding van de koterijen ligt er op de gemeenschappelijke binnenkoer allerlei bewerkt afvalhout, maar ook afgedankte plastic recipiėnten, autobanden, etc. De garage van J.S. is een stapel- en werkplaats. Recent werden er asbesthoudende golfplaten gedumpt en zonder bescherming gemanipuleerd. Zoals dat betaamt, heeft deze redactie de milieudienst van Tienen geļnterpelleerd die zich ter plaatse begaf en ook van oordeel was dat het over asbesthoudende golfplaten te doen was. De milieudienst van Tienen gaf J.S. de opdracht dat goedje te verpakken en naar het containerpark te brengen.

Bedreigd.
Twee uur later werd het goedje door een andere zonderling opgehaald, opnieuw werden de asbesthoudende golfplaten gemanipuleerd en in een te kleine bestelauto gekieperd en met geopende deuren richting Sint-Margriete- Houtem vervoerd. Voordien werden aan de auteur van dit artikel bedreigingen geuit, de zoveelste, melding daarvan zal nog gebeuren.

Meer volgt -bij leven en welzijn- asap, we zijn de gazet niet en we laten ons niet intimideren en blijven kleine of grote stinkende putten opentrekken. We werven geen abonnees, we worden niet financieel gesteund en politici houden onze pen niet vast.

Artikel n°: 08-21-8136
Geplaatst: 14:15 1/09/2021

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 05 september 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.