Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
10054271

Laatste artikelen
Tienen kondigt voor de komende periode het afsluiten van straten af.
Tienen: Kerstboom na heel wat tegenslagen met vijf uur vertraging geplaatst-MM-313-04
Tienen: Wijzigingen programma "Wintermagie in Tienen".
Europol: Oplichters gedeactiveerd in Italie.
MIVB test nieuw veiligheidssysteem uit.
MIVB voegt nieuwe buslijn 52 toe aan haar vloot.
31 augustus 2021
Investeringen en activiteiten aan de lopende band. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 9.488.600
Brussel 31 augustus 2021.

Brieuc de Mees haalde tijdens het persmoment van vandaag aan dat persmomenten van de MIVB zowaar een dagelijkse activiteit is geworden, waarop Morsum Magnificat reageerde dat de MIVB over genoeg centen beschikt om te blijven investeren, Brussels minister van mobiliteit Elke Van den Brandt knikte instemmend. 

Nieuwe buslijn.

De Brusselse Vervoersmaatschappij activeert vanaf morgen de nieuwe buslijn 52 die vanuit Vorst rechtstreeks naar het centrum en het Centraal Station rijdt, die rit werd vandaag tijdens het persmoment heen en terug afgelegd, aan boord waren behalve de pers, de CEO van de MIVB, Brieuc de Meeüs, Brussels minister van Mobiliteit, Elke Van den Brandt, burgemeester Close van Brussel, Catherine Morenville Schepen van St Gillis en Mariam EL Hamidine, waarnemend burgemeester van Vorst. Voor de gelegenheid was er een muzikale omlijsting van een kwartet.


De nieuwste aanwinst van de MIVB buslijn 52 van Brussel Centraal naar Vorst en omgekeerd, het lintje werd vandaag geknipt....

Brussels burgemeester Close : We zijn blij met de MIVB in Brussel, voor n keer geloven we de politiek, de MIVB werkt inderdaad goed.

Wordt asap vervolgd, we zijn de gazet niet en hebben geen enkele politieke binding bijgevolg houdt geen enkele politicus onze pen vast, we hebben geen abonnees en we worden ook niet gefinancierd, Morsum Magnificat is dus uniek.

Artikel: 08-21-8134
Geplaatst: 19:24 31/08/2021

Erik Verbeeck  - journalist hoofdredacteur 
Verantwoordelijke uitgever 
Laatste update ( 31 augustus 2021 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.