Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
10054057

Laatste artikelen
Tienen kondigt voor de komende periode het afsluiten van straten af.
Tienen: Kerstboom na heel wat tegenslagen met vijf uur vertraging geplaatst-MM-313-04
Tienen: Wijzigingen programma "Wintermagie in Tienen".
Europol: Oplichters gedeactiveerd in Italie.
MIVB test nieuw veiligheidssysteem uit.
Tienen moet dringend bevolking informeren over gevaren van Asbest golfplaten
24 augustus 2021
Manipuleren van asbesthoudende golfplaten is niet zonder risico.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 9.468.300
Tienen, 24 augustus 2021.

Het zou ondertussen na zoveel jaren en acties die daarover gevoerd werden voor het "Volk" duidelijk moeten zijn, dat de asbesthoudende golfplaten een groot gevaar betekenen voor de gezondheid. Het manipuleren van dergelijke golfplaten met de grootste omzichtigheid en met persoonlijke beschermingsmaatregelen -PBM- moet gebeuren, maar in Tienen is het bij sommigen nog niet doorgedrongen. Na een melding van deze redactie en een mail aan OVAM - die niet reageerde - is de milieudienst vandaag poolshoogte komen nemen.Sinds de niet verpakte levering van de golfplaten op 12 augustus zijn deze asbesthoudende golfplaten 3 keer niet verpakt en zonder beschermingsmiddelen gemanipuleerd! De man rechts op de foto is de zogenaamde invalide ... Onderaan op de hoek is een stuk losgekomen .... De milieudienst van Tienen gaf instructies maar ze werden niet gevolgd .... 

Huichelaar.

Degene die oorzaak is van de manipulatie en de opslag, een uit de Walen afkomstige super huichelaar, dankte de milieudienst voor de informatie - hij zou onwetend zijn geweest -. De milieudienst adviseerde een legale verpakking om vervolgens het goedje naar het containerpark te brengen. Amper twee uur later werden de asbesthoudende golfplaten bij zon en droog weer opnieuw zonder PBM en niet verpakt in een te kleine bestelwagen gekieperd! De bestelwagen vertrok met geopende achterdeuren naar een onbekende bestemming! Bij de milieudienst van Tienen zou men niet kunnen nagaan of de lading bij het containerpark werd afgeleverd!   

Eerder gebrachte artikels over dat onderwerp:

Wordt asap vervolgd, we zijn de gazet niet en hebben geen enkele politieke binding bijgevolg houdt geen enkele politicus onze pen vast, we hebben geen abonnees en we worden ook niet gefinancierd, Morsum Magnificat is dus uniek.

Artikel: 08-21-8131
Geplaatst: 21:17 24/08/2021

Erik Verbeeck  - journalist hoofdredacteur 
Verantwoordelijke uitgever 
Laatste update ( 01 september 2021 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.