Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
10053788

Laatste artikelen
Tienen kondigt voor de komende periode het afsluiten van straten af.
Tienen: Kerstboom na heel wat tegenslagen met vijf uur vertraging geplaatst-MM-313-04
Tienen: Wijzigingen programma "Wintermagie in Tienen".
Europol: Oplichters gedeactiveerd in Italie.
MIVB test nieuw veiligheidssysteem uit.
Fluvius is een politiek instrument dat mensen in gevaar brengt-MM-310-06
21 augustus 2021
Fluvius veroorzaakt elektrocutiegevaar na het wegnemen van een elektriciteitsmeter.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 9.426.100
Begijnendijk  21 augustus 2021.

Fluvius System Operator.
Zie hier op deze link de Raad van Bestuur van Fluvius System Operator, in het midden de burgemeester van Dendermonde Piet Buyse, we zien ook de CD&V burgemeester van Genk Wim Dries -CD&V- , uiterst rechts Hans Bonte - Vooruit - de burgemeester van Vilvoorde, uiterst links de secretaris Nick Vandevelde. Maar dat is niet alles, de Raden va Bestuur van diverse intercommunales, zoals Imewo, Iverlek, Intergem, Iveka, Interelectra puilen uit van door de gemeenten gedetacheerde politici die allemaal op een één of andere manier aan de kassa mogen passeren.  

Fluvius Limburg.
Fluvius heeft zich behalve in West- en Oost- Vlaanderen ook in Limburg genesteld, ook daar zijn er die gewesten:
Raad Van Bestuur Oost  daar verschijnt ook weer Wim Dries -CD&V- 

Sibelgas
Indien u nog wat plaatjes wil bekijken, nu van de Raad van Siblegas, ziet u ze op deze link. U ziet dan ook dan zo'n mediageile Hans Bonte - Vooruit- , burgemeester van Vilvoorde overal langs de kassa passeert en dan hebben we het nog niet over de extralegale voorwaarden waarvan ze genieten, zoals reisjes, etentjes, business zetels bij het voetbal e noem maar op.   

PBE.
Dan hebben we het nog niet gehad over de hardleerse PBE, ook daar zetelen een groot aantal politici in de Raad van Bestuur en de diverse afdelingen die ze bezitten.  

Op deze manier kunnen we nog lang door gaan, kortom er wentelen zich honderden politici en gemeentelijke gemandateerden in de raden van bestuur van die intercommunales, daarom wordt elektriciteit steeds duurder en de kwaliteit steeds slechter. 

Na het wegnemen van de meter in Begijnendijk blijft een gevaarlijke aftakking achter.
MM_310_06_Fluvius_aftakking.pdf 

Electrabel en haar distributienetbeheerder IEH zullen zich de technische nederlaag die ze door de tussenkomst van de hoofdredacteur van Morsum Magnificat bij het Hof van Beroep Mons  op 22 juni 2010 hebben ondergaan, niet vlug vergeten, deze door politiek doorspekte organisaties behoren tot onze vijanden. IEH Werd veroordeeld als schuldige voor de elektrocutie van Léo Roland die op 9 augustus 2004 plaatsvond, Electrabel en IEH hadden gedurende zes jaar de technische hete adem van de auteur van dit artikel in de nek. Voor de rechtszaak van de elektrocutie van Georges Wittevrongel werd Electrabel 17 jaar lang geconfronteerd met de technische kennis van de auteur van dit artikel, daar beet Electrabel in het zand en werden ze door het Hof van Beroep in Gent veroordeeld voor de dood van Georges Wittevrongel - zie Flyer -.

Parketexpert Paul Catoire en Erik Verbeeck -rechts - tijdens expertise ter plaatse op 4 februari 2010 de Expert diende de zienswijze van Erik Verbeeck bij te treden en de rechtbank volgde Expert Catoire. De nabestaanden kregen veel te weinig vergoeding omdat het koppel met hun traiteurszaak wellicht onvoldoende winsten hadden aangegeven ..... 

IEH en ING.
De distributienetbeheerder IEH / Electrabel was verzekerd bij ING die ook advocaten en een Expert stuurde, ze werden allemaal regelmatig uitgenodigd bij de Expert die door de rechtbank was aangesteld, daarbij ook de auteur van dit artikel onder meer voor een bijeenkomst van 28 november 2006

Begijnendijk.
Helaas kan Fluvius rekenen op de bescherming van de politiek die wars van enige kennis ter zake en alleen uit geldgewin, geen of onvoldoende controle uitoefent op het werk dat haar werkmaatschappij Fluvius System Operator in de praktijk, zoals we hier aantonen, weer te werk mag gaan. Maar Morsum Magnificat blijft alert de gevaren in het kader van het algemeen belang aankaarten. Deze actie kadert in het gevaarlijk kunst en vliegwerk van de werkmaatschappij van Fluvius aan de Hannekensstraat in Begijnendijk.

Wordt wellicht nog vervolgd, we zijn de gazet niet en hebben geen enkele politieke binding bijgevolg houdt geen enkele politicus onze pen vast, we hebben geen abonnees en we worden ook niet gefinancierd, Morsum Magnificat is uniek.

Artikel: 08-21-8128
Geplaatst: 18:29 21/08/2021

Erik Verbeeck  - journalist hoofdredacteur 
Verantwoordelijke uitgever 
Laatste update ( 22 augustus 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.