Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
12969780

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tienen: Fameus schot voor de boeg van burgemeester Katrien Partyka.
16 augustus 2021
Vlaamse Wooninspectie moet nu tonen wat ze waard is. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 9.385.100
Tienen 16 augustus 2021.


We gaan ook over de kwaliteit van woningen de confrontatie met de burgemeester van Tienen niet uit de weg, dit is realiteit en nog nooit eerder gezien of meegemaakt en dat in een gemeente waar de luxe burgemeester van Tienen in de Commissie Wonen regelmatig de show steelt, zich soms samen met Michèle Hostekint - Vooruit - ook heel erg asociaal gedraagt

Woningkwaliteit en veiligheid. 
De lokale besturen zijn verantwoordelijk voor de bewaking van de kwaliteit van de panden op hun grondgebied, specifiek de burgemeesters trekken de portefeuille "veiligheid" en "handhaving" naar zich toe, in Tienen is dat Katrien Partyka -CD&V- maar dat die veiligheid en handhaving in Tienen slechts een ijdel begrip is, tonen we hier met bewijsmateriaal aan. Tienen heeft hier bovenop nog een bouwmisdrijf in stand gehouden en ook geen herstelvordering gevraagd, de overtreder de hand boven het hoofd gehouden ! 


Burgemeester Partyka en haar bevoegdheden op de website Tienen, in de praktijk is het wel anders .... het "volk" verkiest de leiders dat het verdient. 

OCMW.
Een assistente van het OCMW woonde in één van de illegaal opgetrokken appartementen - 217A/002- en een andere OCMW medewerker was op de hoogte van de problemen met het 2e illegaal opgetrokken appartement -217A/003- zoals wateroverlast, vocht en schimmel, maar het OCMW ondernam niets tegen de verhuurder, dat is schuldig verzuim.

Burgemeester.
Morsum Magnificat die alweer betrokken is, zal de confrontatie met het lokaal bestuur en zeker met burgemeester Katrien Partyka niet uit de weg gaan, mogelijk wordt hier een Burgerlijke Partijstelling op het getouw gezet. In het kader van het algemeen belang publiceren we het aangetekend schrijven aan burgemeester Partyka van 16 augustus 2021.


Vier waterverzachters - hier ziet u de stopcontacten voor slechts 2 -  werden aangesloten op een stopcontact dat bekabeld is met XVB van 3G2,5 MAAR parallel aangesloten werden op de voeding van de appartementen, een automaat van 40A! 

Wordt asap vervolgd, we zijn de gazet niet, hebben geen politieke bindingen, de politiek houdt dan ook onze pen niet vast, we hebben geen abonnees en we worden ook niet gefinancierd Morsum Magnificat is uniek.

Artikel: 08-21-8123
Geplaatst: 14:39 15/08/2021

Erik Verbeeck  - journalist hoofdredacteur 
Verantwoordelijke uitgeve
Laatste update ( 16 augustus 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.