Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
10054186

Laatste artikelen
Tienen kondigt voor de komende periode het afsluiten van straten af.
Tienen: Kerstboom na heel wat tegenslagen met vijf uur vertraging geplaatst-MM-313-04
Tienen: Wijzigingen programma "Wintermagie in Tienen".
Europol: Oplichters gedeactiveerd in Italie.
MIVB test nieuw veiligheidssysteem uit.
Huurzaak Lotenhulle: Cassatieverzoek nu ingediend.
29 juli 2021
1Serpent Erna spande politie en parket voor de kar met valse lasterlijke klachten.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 9.231.300
Redactie 29 juli 2021

In de hoop dat er via het Hof van Cassatie in de huurzaak te Lotenhulle na de vrederechter te Deinze en de rechter in Eerste Aanleg, alsnog gerechtigheid kan geschieden, is het dossier nu overgemaakt aan het Hof van Cassatie. Dat feit zal nooit in de klassieke pers komen, het gegeven dat deze redactie betrokken partij is doet geen afbreuk aan het feit dat er over die zaak niet gepubliceerd zou mogen worden. 

Dossier van meer dan duizend bladzijden naar het Hof van Cassatie in de huurzaak vandaag verzonden, daarvoor hebben we geen advocaat dienen lastig te vallen, we werden ook door niemand geholpen !

Valse belasterende klacht.
Het "Serpent", zoals informanten Erna noemen, spande de politie van Aalter mede e-mails gericht aan Eerste Inp. Carlier voor haar kar. Die berichten van Erna, de pilote wars van enige kennis ter zake, gaan over beschuldigingen van het afluisteren van de politie!  Met veel plezier speelde de Eerste Inp. Carlier het vuile spel mee en schakelde op zijn beurt het parket van Oost-Vlaanderen in. Dat parket stuurde het BIPT naar ON4CW voor een verhoor en een controle van diens apparatuur, voor de klagers "uiteraard" een slag in het water! 

Valse beschuldigingen van Erna de pilote politie en parket waren er bijna twee jaar mee bezig, het was allemaal een maat voor niets! Erna een "Accounrmanager" pfff het is gewoon een verkoopster en  " speelt voor madam" van den doctoor in een boerengat als Lotenhulle. 

Parket.
Het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Gent, hield zich bijna twee jaar met deze zaak bezig en uiteindelijk werden de klachten, waarvoor maar liefst vier PV's werden opgesteld, geseponeerd. ON4CW Beschikte in Aalter -en nog altijd- slechts over een mobiele militaire antenne en apparatuur voor de decametrische banden tot 30 MHz, dus heel ver van het bereik van de frequenties van de nv ASRRID die k voor de kar werd gespannen en een advocaat Dekimpe inschakelde en het parket aanschreef. Allemaal een maat voor niets en kosten op het sterfhuis en verloren tijd voor het parket, lees een vloer waarop gewerkt wordt!

Meer maatschappelijk interessante onderwerpen over malafide verhuurders volgen asap, we zijn de gazet niet, we worden door niemand gefinancierd, we laten geen publiciteit toe en werven ook geen abonnees en belangrijk: de politiek heeft bij Morsum Magnificat geen enkele invloed, integendeel, zij kunnen, in tegenstelling tot de gazetten, onze pen niet vasthouden!

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur  -  Verantwoordelijke uitgever
 
Artikel: 07-21-8115
Geplaatst: 17:22 29/07/2021
Laatste update ( 30 juli 2021 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.