Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
10053899

Laatste artikelen
Tienen kondigt voor de komende periode het afsluiten van straten af.
Tienen: Kerstboom na heel wat tegenslagen met vijf uur vertraging geplaatst-MM-313-04
Tienen: Wijzigingen programma "Wintermagie in Tienen".
Europol: Oplichters gedeactiveerd in Italie.
MIVB test nieuw veiligheidssysteem uit.
Rampen werden in 1960 al door geleerden voorspeld, maar politici luisteren niet.
23 juli 2021
Toenemen van het niveau van de Oceanen, hevigheid en aantal onweders nemen toe.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 9.178.300
Redactie 23 juli 2021

In 1960 las de hoofdredacteur van Morsum Magnificat reeds artikels in "Het Beste van Readers Digest" over het feit dat het niveau van de oceanen zou stijgen wegens het smelten van de poolkappen. Er werd ook geschreven dat de onweders in hevigheid en frequentie zouden toenemen waardoor natuurrampen zouden ontstaan, het waren goed onderbouwde artikels. Maar de politiek luisterde en luistert nog altijd niet naar deskundigen! Bovendien zijn echte deskundigen en politici doorgaans kat-en-hond, we hebben daarvan in het Covid-19 circus voorbeelden van, geen enkele integere deskundige kan met politici -doorgaans juristen- opschieten.

Het Beste van Readers Digest.
Dat tijdschrift is wereldbekend en werd door honderd miljoen mensen gelezen, het 1e nummer verscheen in februari 1922. Oude uitgaven zijn her en der nog te koop, onder meer bij bol.com en op 2e hands. Het Nederlandse Trouw bracht er op 8 oktober 1993 een ongenuanceerd artikel over dat in feite een anti-Amerikaanse rode draad bevatte. De inhoud van de artikels die de hoofredacteur van Morsum Magnificat in de beginjaren '60 over de natuur heeft gelezen, komen wel uit. Lees ook over Readers Digest op Wikipedia.  

Meer over dit onderwerp volgt misschien, we zijn de gazet niet, we worden door niemand gefinancierd, we laten geen publiciteit toe en werven ook geen abonnees en belangrijk: de politiek heeft bij Morsum Magnificat geen enkele invloed, integendeel, zij kunnen, in tegenstelling tot de gazetten, onze pen niet vasthouden!

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur  -  Verantwoordelijke uitgever
 
Artikel: 07-21-8111
Geplaatst: 17:47 23/07/2021

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.