Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
10053603

Laatste artikelen
Tienen kondigt voor de komende periode het afsluiten van straten af.
Tienen: Kerstboom na heel wat tegenslagen met vijf uur vertraging geplaatst-MM-313-04
Tienen: Wijzigingen programma "Wintermagie in Tienen".
Europol: Oplichters gedeactiveerd in Italie.
MIVB test nieuw veiligheidssysteem uit.
Falende -p-overheid inzake handhaving : Mag het systeem wel correct werken!?
16 juli 2021
Procedureregeling op website Hoge Raad voor de Handhavingsuitvoering al dagen iet bereikbaar.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 9.105.300
Redactie 16 juli 2021

De Hoge Raad voor de Handhavingsuitvoering is opgericht door het Vlaamse Ministerie - lees Miserie - van Omgeving, het is geacht toe te zien op het behoorlijk bestuur en de bestuurlijke plicht tot onpartijdigheid en zorgvuldige feitenvinding. Die "Raad" zou "apart" en onafhankelijk zijn ! Pfff is er iets in dit land dat - behalve Morsum Magnificat - écht onafhankelijk is, wij bij deze redactie betwijfelen dat ten zeerste, erger, het is één pot nat, voorbeelden zat!

Linken die niet werken.

Wie meer wil weten over de materiële en procedurele regelen kan via de website een pdf document downloaden, maar die link werkt gewoon niet! Wanneer je naar de link gaat " verslag VR PDF " dan bestaat die pagina zelfs niet !

Dit was nog een staaltje van de werking van de Vlaamse -p-overheid.


De link naar dat PDF document houdende belangrijke informatie voor de burger werkt gewoon niet!

Selectief instrument.

Deze redactie heeft mogen ervaren dat die Hoge Raad voor de Handhavingsuitvoering behoorlijk selectief kan werken, onder meer door de Aalterse gemeentelijke Neo dictatuur onder Pieter De Crem voor de kar gespannen. Na herhaalde klachten over een antennespriet en een reclamebordje van minder dan een halve vierkante meter, vervolgens een "SEPO" van het Parket stapte Aalter naar de Hoge Raad voor de Handhavingsuitvoering, klacht dat bij de nakende verhuis toch zonder voorwerp zou zijn, zo geschiedde! Alle maal werk en kosten voor Aalter en de Hoge Raad voor het sterfhuis, een belastinggeldverspilling van het bestuur in Aalter, de oppositie - Vlaams Belang en Groen - hebben daarover voor zover ons bekend geen enkele vraag aan dat bestuur gesteld, dus : één pot nat!

Het "Serpent van Lotenhulle " 

Meer over dit onderwerp volgt asap, we zijn de gazet niet, we worden door niemand gefinancierd, we laten geen publiciteit toe en werven ook geen abonnees en belangrijk: de politiek heeft bij Morsum Magnificat geen enkele invloed, integendeel, zij kunnen, in tegenstelling tot de gazetten, onze pen niet vasthouden!

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur  -  Verantwoordelijke uitgever
 
Artikel: 07-21-8108
Geplaatst: 8:06 16/07/2021
Laatste update ( 21 juli 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.