Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
15840690

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Het huisvestingverhaal van Mohammed en Erik: Omgekeerde discriminatie!-MM-307-06
23 mei 2021
Eigen volk eerst is niets meer dan een ijdele slogan van het Vlaams Belang. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 8.478.400
Redactie 23 mei 2021.


Vervolg van eerder bericht.

We zijn ondertussen bijna één maand na de deadline van einde april 2021 dat de Belg Erik -77- en de Palestijnse vluchteling -38- hun woning dienden te verlaten. In Aalter stond stipt om 10u. de deurwaarder en diens aanhang, inclusief een slotenmaker, voor de deur om Erik met alles wat er in de woning aanwezig was, op de straat te zetten. De kosten van dat exploot: 346,53 euro! Bij de Palestijn Mohammed, gesteund door onder meer het OCMW van Begijnendijk -de hoofdstad van de Bananenrepubliek Vlaams Brabant- kwam er geen deurwaarder aan te pas! Op 1 mei is een aangestelde van het OCMW, we vermoeden An Bastin, zelfs de meterstanden van water en elektriciteit komen opnemen, we zeggen wel 1 mei!! Mocht dit een voetbalmatch zijn, dan was het Palestina : 5 en België : 0 !Kosten exploot van de gerechtsdeurwaarder, lees "luxefacteur" 

Niet volledig leeg.

Mohammed, die met behulp van Begijnendijk -die dat ontkent- aan de Kluisstraat een alleenstaande woning had gevonden, bovendien over een Volvo stationwagen met aanhangwagen beschikt, heeft ondanks dat de Kluisstraat op een boogscheut van de Hannekensstraat ligt, zijn appartement / garage niet leeggemaakt, de verhuurder kan de oude zetel en nog andere spullen/rommel zelf opruimen! Erik heeft helaas een deel van de huisraad in Lotenhulle, wegens gebrek aan plaats in de assistentiewoning, moeten achterlaten! Erik heeft ook geen stationwagen of aanhangwagen en kon een bestelauto met laadklep huren wat hem meer dan tweehonderd euro heeft gekost! Al na 2 dagen viel de factuur van Aalter van 04 mei 2021 van 227,20 op de vloermat, ze hebben er geen gras over laten groeien en Erik kan, zoals Mohammed in Begijnendijk, niet van gunsten van het lokaal bestuur genieten. Weer een bewijs dat wij Belgen gediscrimineerd worden en dat, zoals hier een Palestijns vluchteling en diens steeds aangroeiend gezin, wél op alle mogelijke manieren geholpen wordt. 

Zetel achtergelaten en op meerdere plaatsen beschadigingen

Herstellen elektrische toestellen.

In zijn kandidaatstelling voor een huurwoning schrijft Mohammed in een passage " ... samen met mijn vader baatte ik een winkel / hersteldienst uit van generatoren en andere elektrische toestellen ..." dat was in zijn geboorteland,  verder " .. ik ben zeer goed in allerlei kluswerk ... ". Maar toen Wonen Vlaanderen 15 strafpunten in zijn appartement toekende voor een elektrisch probleem met de boiler kon Mohammed het niet oplossen ....  

Liegen.

Mohammed zit wellicht om bestwil niet verlegen om een leugentje, ook over zijn ontvangsten is dat zo, onder meer over zijn groeipakket is dat zo, maar de Palestijn kan blijkbaar rekenen op het goedgelovige volk. 

Meer n foto volgt in MM-307-6, we zijn de gazet niet, we worden ook door niemand gefinancierd maar de politiek heeft bij deze redactie dan ook niéts te vertellen.

Artikel: 05-21-8062
Geplaatst: 15:43 23/05/2021

Erik Verbeeck 
Hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever.
Laatste update ( 25 mei 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.