Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
10558356

Laatste artikelen
MIVB roept de pers op om privacy metrobestuurder te respecteren.
Tienen: Verhuurder werd op kosten gejaagd met installatie dure differentieel.
Wolvenschrikdraden: Journalisten van Mediahuis HN laten zich misleiden.
Tienen: Verkeersmaatregelen in Hakendover.
MIVB: Meer voertuigen, frequenties en nieuwe lijn.
Lotenhulle: Klassenjustitie in huurzaak ook in hoger beroep een feit.
13 mei 2021
Huurders hopen nu in Cassatie een eerlijk proces te krijgen
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 8.388.600
Redactie 13 mei 2021

Op 7 mei 2021 produceerde de Rechtbank van Eerste Aanleg Oost-Vlaanderen, afdeling Gent, een 38 bladzijden tellend vonnis, het betreft het hoger beroep tegen het vonnis van de eigenzinnige Vrederechter van Deinze van 23 juni 2020, vonnis dat door de rechter in beroep werd bevestigd. Advocaat Jef Vermassen vangt wel over de ganse lijn bot in zijn disproportionele eis van meer dan 25.000€ schadevergoeding voor het niet kunnen realiseren van een gehoorcabine in het pand dat de huurders met een bezettingsvergoeding bleven bezetten. De huurders hopen nu dat er in Cassatie alsnog gerechtigheid zal geschieden, ook advocaten zien Cassatie nog als een rechtsinstantie waar "rechtspraak" nog bestaat.  

Voor later.

Gezien de ongelooflijke inspanningen die de verhuis en de onherstelbare morele schade die deze uithuiszetting teweegbracht, hebben we nog heel wat rust nodig. We komen nog terug op deze huurzaak en de valse beschuldigingen van sabotage aangaande het onderbreken van de aarding. Ook op het feit dat door partijdigheid en/of incompetentie van de politie van Aalter in het kader van de Mobotix Camera, de verhuurder door het parket uit de wind werd gezet, komen we ook nog terug. Ook over de metingen van de woningcontroleurs met de CATU hebben we het laatste woord nog niet geschreven, de Gentse Professor Roger Duprez schreef ons na proeven daarover: " Het blijkt inderdaad dat een dergelijk toestel geen enkele informatie geeft over de waarde van de aardingsweerstand van de installatie ". Wonen Vlaanderen geeft voor de gecontroleerde woningen wat dat betreft een vals gevoel van veiligheid en de metingen met de CATU hebben geen enkele zin.

Meer volgt, we zijn de gazet niet, we worden ook door niemand gefinancierd en de politiek heeft bij deze redactie niéts te vertellen.

Artikel: 05-21-8060
Geplaatst: 15:38 13/05/2021
Laatste update ( 16 mei 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.