Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
8141663

Laatste artikelen
Morsum Magnificat pakt redactie in Lotenhulle in.
Gent: Advocaten stagiaires in de ban van hun leermeester Prof. Jan Vande Moortel-MM-306-6
Goedele Liekens in Spanje "not amused" met artikel in Tscheldt-MM-306-04-Update 2
Aalter :Politie laat een aan de ketting gelegde auto ontsnappen-MM-306-05
Europol: Mensensmokkelnetwerk ontmanteld in Spanje.
Wolvenschrikdraad: Morsum Magnificat vordert moeizaam met het onderzoek.
21 februari 2021
Wolvenschrikdraadinstallaties worden gesubsidieerd maar ten velde loopt het fout. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 7.549.500
Brussel 21 februari 2021


Sinds ons bericht van 29 januari 2021 en het artikel in MM-303-08 gaat ons onderzoek naar de wolvenschrikdraadinstallaties moeizaam verder, het is niet gemakkelijk om informatie te vergaren, ook uit de hoek van het Agentschap Natuur en Bos -ANB- blijft de woordvoerder Jeroen Denaeghel opvallend stil. Bij het Kabinet van Zualleke Demir is men de mening toegedaan dat de informatie die wij via contacten hebben met ANB, voldoende is!  Zij vergissen zich daar op het kabinet als zij denken dat wij daarmee genoegen nemen. Het is de minister die verantwoordelijk is en hier duidelijk voor struisvogel speelt, nogal wiedes, Zual Demir is advocaat van opleiding en behalve het feit dat dat het beroepsleugenaars zijn en daarom in de politiek goed op hun plaats zitten, hebben ze geen verstand van techniek.Redactie Morsum Magnificat is de gazet niet ... hier testen we een Horizont Turbomax AN800

Testen.

Morsum Magnificat moet terug in haar oude vakgebied -de techniek- duiken en ter zake haar geheugen wat opfrissen, maar waar een wil is, is een weg en we zijn begonnen met praktische proeven te organiseren. De firma RUBCO was bereid om een toestel Turbomax AN800 ter beschikking te stellen om de theorie aan de praktijk te toetsen, we hebben al een idee waar de problemen zich "te velde" situeren. U leest het eerste deel van die test op pagina twee van MM-303-08.  

Problemen.

Morsum Magnificat hoopt met haar onderzoek, bij te dragen tot de problemen, wolven geraken blijkbaar hier en daar met alle gemak door de omheining, daarvoor is er een reden en Morsum Magnificat denkt deze al goed gelokaliseerd te hebben. Toch staat dat los van de wijze waarop de Vlaamse Regering dit dossier heeft gerealiseerd en zonder meer subsidieert!

Meer volgt zeker, we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand financieel ondersteund, hoogstens af en toe een welgekomen donatie van lezers.   

Artikel: 02-21-7985
Geplaatst: 12:26 21/02/2021

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 21 februari 2021 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.