Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
8141117

Laatste artikelen
Morsum Magnificat pakt redactie in Lotenhulle in.
Gent: Advocaten stagiaires in de ban van hun leermeester Prof. Jan Vande Moortel-MM-306-6
Goedele Liekens in Spanje "not amused" met artikel in Tscheldt-MM-306-04-Update 2
Aalter :Politie laat een aan de ketting gelegde auto ontsnappen-MM-306-05
Europol: Mensensmokkelnetwerk ontmanteld in Spanje.
Jef Vermassen begeeft zich in huurzaak op glad ijs-Update1
14 februari 2021
Vet betaalde show- en mediaman faalt in kennis van een simpele technische materie
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 7.535.800
Lede 14 februari 2021

-- Update 1

Zitting vredegerecht Deinze.

Op 16 februari werd bij het vredegerecht van Deinze door een luitenant van Jef Vermassen & Partners gepleit over het verzoek van Huisartsenpraktijk Erwin Praet bv, om de huurders uit het pand te laten zetten. Dat verzoek gebeurt ondanks het Hoger Beroep dat nog lopende is tegen het vonnis van de vrederechter van 23 juni 2020 zodat door de "Devolutieve werking" van dat Hoger Beroep de rol van de vrederechter is uitgespeeld! Ondanks dat start de verhuurder, geen nood hebbend aan financiële middelen, voor dezelfde rechtbank, met de dezelfde partijen, gebruik makend van dezelfde stukken, toch een nieuwe rechtszaak op! 

Beurtrol.

Het is in de advocatuur een ongeschreven wet dat op een zittingsdag de zaak van de oudste aanwezige advocaat eerst wordt behandeld, hier in Deinze werd dat niet gerespecteerd en kwam de luitenant van Jef Vermassen als eerste aan de beurt, er waren diverse andere oudere advocaten aanwezig die blijkbaar van die gebruikelijke beurtrol hebben afgezien, zeer vreemd! De uitspraak mag over 30 dagen verwacht worden.

-- einde update 1
10:24 18/02/2021

Wij bij Morsum Magnificat zijn benieuwd over het aantal eenvoudige huurzaken die Jef Vermassen, mediaman, fantast, slisser in zijn carrière reeds behandeld zou hebben, hoeveel verhuurders bereid waren om de gigantische erelonen die Vermassen vraagt veil te hebben om, zoals hier een huurder uit een woning te zetten. In Lotenhulle woont er zo'n eigenaar die om diens obsessie in te lossen al één advocaat versleten heeft om vervolgens met heel veel euro's Jef Vermassen & Partners onder de arm te nemen.

Maatschappelijk relevant nieuws.

Nogmaals en andermaal: deze redactie is betrokken en de zaak raakt haar jarenlang onderzoek naar de kwaliteit van woningen en de gedragingen van malafide verhuurders, hun machtsmisbruik tegenover zwakkere huurders die vaak in een precaire situatie huren. Helaas is het op stapel staande boek "TE HUUR, gehuurd en bedrogen" nog niet in staat om gepubliceerd te worden maar deze zaak tegen de Huisartsenpraktijk Erwin Praet bv, zal zeker ook aan bod komen. Een verhuurder die na consultatie van het internet op de naam van één van de huurders -de hoofdredacteur van Morsum Magnificat- een 9-jarig huurcontract na 9 dagen verbreekt, is maatschappelijk relevant nieuws. 

De "Lef van de Jef ".

Meer volgt met voorbeelden uit het dossier waaruit de "lef van de Jef" zal blijken, lees vooral het online artikel van 05 februari 2020 en MM 292-02 basis waarop Jef Vermassen & Partners de auteur ervan van "Sabotage" beschuldigen, een gratuite beschuldiging van een duur betaald ondeskundig advocaat, meester beroepsleugenaar.  
 
Meer volgt, we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand financieel ondersteund, hoogstens af en toe een welgekomen donatie van lezers.   

Artikel: 02-21-7980
Geplaatst: 22:02 14/02/2021

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 18 februari 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.