Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
7575314

Laatste artikelen
Aalter: Eerste inspecteur van politie moet voor eigen deur ook keren.
Aalter: Verkeershinder aan Steenweg op Deinze door inrichting Proximus.
Huurdersbond weigert aan lid advies wegens artikel in Morsum Magnificat.
De Wijnhoeve Herselt: Windhond van Anja vermist.
Zonnepanelen: De Saga gaat verder; Wie gaat deze keer de rekening betalen?
Bornem: De "Extremen in de maatschappij" versie 1, in de kijker-Update1
24 januari 2021
De gevolgen van een totaal rond bezit en geld gebaseerde maatschappij.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 7.298.800
Bornem 24 januari 2021

MM_303_06_Extremen_Maatschappij.pdf

-- Update 1
Weer Extreem : poging collocatie.

Vrijdag 29 januari belde de politie van Bornem bij Katrien aan om haar met vier agenten manu military mee te nemen naar het politiekantoor " in opdracht van het parket " klonk het! Iemand heeft het parket zo ver gekregen met een verzoek om Katrien gedwongen te laten opnemen colloqueren -, iets wat omdat iemand misschien verregaand assertief is, wettelijk gezien niet zmaar kan. Katrien verbleef vier uur op het politiekantoor te Bornem, maar na onderzoek van een arts en de telefonische tussenkomst van haar gewezen advocaat Jan Vande Moortel, mocht Katrien beschikken. Er is een vermoeden wie de verzoeker is geweest, we komen daar asap op terug.


Katrien aan het moderne politiecomplex te Bornem waar ze vrijdag 4 uren werd "gegijzeld". 

Obstructie.

Het is een feit, dat de nieuwe wind bij Advamo advocaten te Gent, beroep deed op de stafhouder, zij willen van de stafhouder weten of zij zelfs met een opdracht van de -gewezen- clint aan derden inzage van bepaalde stukken uit haar dossier mogen toestaan, artikel 19 van de deontologische code over het beroepsgeheim van de advocaten is ter zake toch duidelijk! Katrien heeft Advamo trouwens reeds ontheven van haar opdracht en heeft het recht om haar dossier integraal terug te krijgen. 

-- einde update 1
12:01 30/01/2021 

Deze redactie brengt hier een eerste artikel over een intrieste zaak rond de verdeling van een nalatenschap waarvan n erfgename "Katrien" het slachtoffer is. Het ongelooflijke van deze zaak is dat een rist personen zich door n partij tegen de assertieve Katrien voor de kar hebben laten spannen. Deze redactie brengt hier alvast slechts een eerste pagina omdat de ter beschikking gestelde informatie gigantisch is en nog grotendeels dient nagetrokken te worden en hier de handelingen van "Notabelen" in vraag dienen te worden gesteld. In het vervolgartikel bekijken we als eerste de rol van het OCMW van Bornem.Katrien hier in de kerk, ze is ook boos op de CD&V waarvoor ze van thuis uit altijd hebben gekozen.

Nog meer volgt asap in MM 303-06, we zijn de gazet niet, we zijn en blijven onafhankelijk, voeren geen publiciteit en er is bij de redactie ook geen politieke manipulatie mogelijk.   
 
Artikel: 01-21-7960
Geplaatst: 12:36 24/01/2021

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 30 januari 2021 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.