Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
7145347

Laatste artikelen
Aalter: Groen gaat vijf kilometer wandelen.
Moerbeke : Opgeruimd staat netjes!
Aalter: Politie schiet zichzelf in de voet-MM-303-04-Update1
Europol: Grootste illegale darkweb-marktplaats ter wereld offline gehaald.
Aalter en het disproportioneel gebruik van het RRN-MM-303-03-Update1
Klacht tegen de Belgische Staat rond Coronamaatregelen en onwettige besluiten-MM-302-04
19 december 2020
Wanneer gaat het "Geringeloorde Volk" opstaan en zich verdedigen tegen onderdrukking. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.839.700
Redactie 19 december 2020.


Het is niet de 1e keer dat de Wezemaalse Professor - PhD - zijn juridische staart roert tegen de Belgische Staat en Justitie, Luc Lamine produceerde de voorbije weken heel wat teksten met voorbeelden hoe de door de regering onwettig gecreëerde Ministeriële Besluiten kunnen worden bestreden. Lamine schreef voorbeelden voor een verzoekschrift bij de Raad van State, een modeldocument ten bate van een geding voor de Politierechter. Nu gaat het over een klacht tegen de Belgische Staat die draait rond artikel 151 van het Strafwetboek met een juridisch onderbouwde klacht tegen de recent genomen beslissingen die nog niet in het Staatsblad gepubliceerd werden. 


Ook de ervaren apotheker.

Behalve voor het juridische luik, neemt ook de apotheker uit Ieper geen blad voor de mond en maakt "het Volk" duidelijk dat wij allemaal in een gevaarlijke maskerade belazerd worden en het coronacircus opgeklopt en misbruikt wordt om het DNA van volkeren te wijzigingen. Apotheker Fernand Haesbrouck doet het "Leugenpaleis" in zijn nieuwsbrief 1295 van 18 december nogmaals uit de doeken, Haesbrouck is niet de eerste de beste, is behalve een ervaren apotheker ook een activist tegen het misbruik van de farma-industrie, maar Fernand zal het geweten hebben. Het Franse spreekwoord celui qui dit la vérité doit être exécuté werd op diverse vlakken op hem toegepast. 

Deze video van Van Zwanst moet u zeker tot aan de passage over zijn relaties met de media volgen, hier de link https://vimeo.com/320913130
 
Vervolgens de journalist.

Wie het fnuiken van de journalistieke vrijheden bestrijdt, heeft onze steun, wij hier bij Morsum Magnificat weten er alles van, maar dat is ook het geval met de Franstalige beroepsjournalist Alexandre Penasse, hij werd op de persconferenties door Wilmés geweigerd en stapte voor een klacht tegen de Staat naar een advocaat, nu wordt door Alexander Decroo bij het stellen van vragen de microfoon dichtgedraaid! Penasse neemt in een recent artikel opnieuw Marc Van Ranst -lees Van Zwanst- op de korrel en legt de link naar een uiteenzetting van Van Ranst waar zijn goede contacten met zijn bevriende pers als zeer belangrijk worden aanzien.

Luc Lamine aan het Atomium in Brussel

Meer volgt asap we zijn de gazet niet die door de Vlaamse Regering financieel gesteund wordt en wiens pen door de politiek wordt vastgehouden, bij Morsum Magnificat geen politieke gatlikjournalistiek of platte politieke burgemeesterspubliciteit 

Artikel: 12-20-7933
Geplaatst: 11:41 19/12/2020

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 19 december 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.