Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
9213796

Laatste artikelen
Watersnood: Federale Overheid geeft extra steun aan de OCMW's.
Rampen werden in 1960 al door geleerden voorspeld, maar politici luisteren niet.
Europol haalt 15.000 ton illegaal voedsel en dranken van de markt.
Huurders moeten Wonen Vlaanderen nu allemaal om woningkwaliteitcontrole verzoeken-MM-309-03
Falende -p-overheid inzake handhaving : Mag het systeem wel correct werken!?
Aalter:Tweede individuele actie gevaarlijke openbare elektriciteitsnetten-Update1
01 november 2020

Ook De Crem kan mijn burgerplicht of journalistiek recht niet -laten- afnemen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.393.400
Aalter 01 november 2020. 

Update 1 verwijderd wegens dubbel gebruik met de foto die ook voor komt in het rapport
21:11 4/11/2020

-- Update 1
Fluvius weet het maar al te goed.

Enkele dagen na de melding aan de bewoners, is de herstelling vrijdag namiddag 06 november uitgevoerd. De distributienetbeheerder weet maar al te goed dat zo'n aftakking zoals Morsum Magnificat ze heeft aangekaart, gevaarlijk is. 

Hoofdingenieur / directeur.

Een gewezen hoofdingenieur / directeur van de FOD WASO die quasi gans zijn carričre met de FOD WASO en de FOD Economie in de clinch lag, zich zelfs nu nog via het ABVV in de werkgroepen heeft genesteld, had kritiek op de zienswijze van Morsum Magnificat. Nu de herstelling is uitgevoerd en deze redactie het AREI correct heeft begrepen, gaat die gewezen ambtenaar van de FOD WASO ook weer af als een gieter en Morsum Magnificat nogmaals aantoont qua kennis niet voor burgerlijke ingenieurs moet plooien. Meer volgt met een uitgebreider artikel.

Amper enkele dagen na de melding werd de situatie al gesaneerd, er werden ook Raychem krimpkousen geplaatst, zou De Crem het begrepen hebben?

-- einde update 1
19:57 7/11/2020


Vergeet het niet, dit kan er gebeuren bij een kortsluiting in de toevoerleiding : 
Binnenkort krijgt de hooghartige burgemeester van Aalter Pieter De Crem -CD&V- alias "Crembo" uit hetzelfde laken een pak als deze van Koekelare de -radijs- socialist Patrick Lansens. In maart 2017 voerde Morsum Magnificat na aanwijzingen van activist Andy Vermaut en nog een tweede persoon die we hier niet noemen, enkele dagen onderzoek naar de gevaarlijke staat van de openbare elektrische netten in Koekelare. Morsum Magnificat bracht daarover in MM-260-06 een Koekelare special

Patrick Lansens.

In tegenstelling tot Aalter en haar burgemeester De Crem, werden we noch door Koekelare, noch door Patrick Lansens geļntimideerd. Patrick Lansens heeft na ons onderzoek meteen de distributienetbeheerder opgetrommeld om de herstellingen uit te voeren. 

Niet beletten.

Indien Pieter De Crem -CD&V- denkt, burgers hun burgerzin te kunnen afnemen, of erger journalisten te kunnen censureren, dan is meneer De Crem bij Morsum Magnificat aan het verkeerde adres! Morsum Magnificat heeft al veel meer dan haar lief is, van bewoners, zelfs handelaars uit Aalter vernomen dat ze bang zijn van de dictatoriale manier van bestuur van Aalter! Iedere burger die op de hoogte is van een gevaarlijke situatie is geacht dat te melden! Overheid en politie roepen burgers op om verdachte personen / zaken te melden, hier gaat het niet om verdachten, maar om de schuldigen! Een niet conform elektrisch net en aftakkingen naar woningen, waarvan GEEN ENKELE voldoet aan de wet, is een gevaar voor overspanning, kortsluiting, brand en elektrocutie. Pieter De Crem kan dus niet beletten dat iemand dat aankaart! We hebben in geen 20 jaar meegemaakt dat we, als wij dergelijke onveilige en gevaarlijke situaties aankaartten, geļntimideerd worden, in Aalter wel!! 

De taak van de pers.

Tot spijt wie het benijdt, ook al erkent Aalter het niet, behoort Morsum Magnificat tot de pers, het is de taak en de plicht van de pers om gevaarlijke situaties voor personen en goederen die zich op het openbaar domein voor doen, publiek te maken. Het is een teken aan de wand dat Morsum Magnificat ziet wat de technische dienst, de politie en de brandweer van Aalter niet -mag- zien.  

Meer volgt nog asap, we zijn de gazet niet, worden nergens financieel gesteund en we hebben evenmin een politieke kleur. 

Artikel n°: 11-20-7887
Geplaatst: 18:18 1/11/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 07 november 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.