Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
7145907

Laatste artikelen
Aalter: Groen gaat vijf kilometer wandelen.
Moerbeke : Opgeruimd staat netjes!
Aalter: Politie schiet zichzelf in de voet-MM-303-04-Update1
Europol: Grootste illegale darkweb-marktplaats ter wereld offline gehaald.
Aalter en het disproportioneel gebruik van het RRN-MM-303-03-Update1
Apotheker Haesbrouck waarschuwt voor nefaste gevolgen van gevaarlijke maskerade.
27 oktober 2020
Waarom trekken deskundigen met een andere een coronamening, niet aan hetzelfde zeel?
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.279.100
Ieper 26 oktober 2020

Morsum Magnificat noteert in oktober 260.000 paginabezoekers. 

En Belgische apotheker met ervaring, Fernand Haesbrouck, blijft zijn nek uitsteken. In Nederland willen 45 artsen zelfs hun premier Rutten voor de rechter brengen. Waarom slaan Belgische specialisten, die k met kennis kunnen spreken, de handen niet in elkaar? Is "het volk" de professoren Van Ranst -lees Van Zwanst-, De Gucht -lees De Klucht- en Vlieghe -kan zij ook goed liege?- en andere van de nieuwe persgeile wetenschappers die niet van de camera's weg te houden zijn met hun paniekzaaierij, nog niet beu gezien? Ondertussen worden door de politiek gekleurde deskundigen ook nog de nodige politieke steekspelletjes gevoerd "Goe" bezig!! De U-Antwerpen houdt van de persgeile Erika Vlieghe ook nog bij hoeveel zij in de pers aan bod komt! Buiten de UA heeft Vlieghe nog liefst drie persoonlijke pagina's, bij de UA, het UZA en het Tropisch Instituut. Zegt dat genoeg over haar drang naar publieke aandacht? 

Haesbrouck waarschuwt.

Apotheker Fernand Haesbrouck is niet de enige die zijn twijfels heeft over de noodzaak van het permanent en disproportioneel verplicht dragen van mondmaskers, wereldwijd zijn er nog meer deskundigen die ook waarschuwen voor de negatieve gevolgen ervan. Apotheker Haesbrouck doet dat nu in zijn nieuwsbrief 1282 van 27 oktober 2020.

Hoe lang nog.

De vraag die deze redactie zich stelt is: Hoe lang gaat de goegemeente nog met zich laten sollen? De -p-overheid kan geen duidelijkheid geven over deze zoveelste variant van een al dan niet gevaarlijker variant van een griep, "het volk" wordt platgeklopt met informatie van steeds dezelfde dweilen van de klassieke media met VTM en Van Zwanst op kop! Van Ranst blijkt ook een labo te runnen. Als het toch allemaal z dramatisch is als ze beweren, heeft Van Zwanst dan nog tijd om van de ene studio naar de andere te pendelen, idem dito met de vier andere persdweilen? Hoe lang blijft het volk dat nog allemaal geloven?

Vakantie.

Typisch is dat het nemen van vakantie nog bovenaan het verlanglijstje staat van "het volk" en er effectief volont wordt geboekt! De miljarden op de spaarboekjes van de Belgen blijven aandikken, dermate dat buitenlandse Banken veel interesse krijgen om hier met lokmiddeltjes klanten te werven om aan die miljarden op de spaarboekjes te kunnen verdienen, de failliete Belgische Staat staat er bij en kijkt er naar en ondertussen komt er elke seconde 507 euro Staatsschuld bij .... 

Meer volgt wellicht later, we zijn de gazet niet, we worden nergens financieel gesteund en we hebben evenmin een politieke kleur. 

Artikel: 10-20-7868
Geplaatst: 15:12 27/10/2020

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 27 oktober 2020 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.