Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
9213387

Laatste artikelen
Watersnood: Federale Overheid geeft extra steun aan de OCMW's.
Rampen werden in 1960 al door geleerden voorspeld, maar politici luisteren niet.
Europol haalt 15.000 ton illegaal voedsel en dranken van de markt.
Huurders moeten Wonen Vlaanderen nu allemaal om woningkwaliteitcontrole verzoeken-MM-309-03
Falende -p-overheid inzake handhaving : Mag het systeem wel correct werken!?
Morsum Magnificat en haar Vijanden I: Slot-MM-299-08
30 september 2020
Erkende organisatie nucleaire veiligheid AVN stelde veiligheid kerncentrales in vraag.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.043.200
Redactie 30 september 2020

MM_299_08_Vijanden_I.pdf

Met pagina 4 van MM299-08 sluiten we het relaas af van de intrieste houding van het FANC -lees Fantastisch Agentschap Nauwelijks Controle-. Morsum Magnificat weet, in tegenstelling tot de "grote?" Faroek Özgunez, alles af van de gevaarlijke radioactieve bliksemafleiders die door Faroek een beetje lachwekkend als " antennekes " werden afgedaan, de sukkelaar snapt duidelijk niet dat het hier om uiterst giftig en gevaarlijk radioactief materiaal gaat dat botkanker veroorzaakt en binnen 1.602 jaar maar de helft in kracht is afgenomen. Veel van die tuigen werden in Sint-Pieters-Leeuw samengesteld en door die in de wereld van bliksemafleiders bekende familie Van Droogenbroeck met duizenden geļnstalleerd.

Frans Geysels, DGA Federale Politie, beet zijn tanden stuk op het dossier bliksemafleiders, ook 50 dergelijke tuigen verdwenen van antennemasten van de Rijkswacht!

De "Bende van Nijvel".

Van Droogenbroeck exporteerde die tuigen zelfs tot in Belgisch-Congo. In het verhaal van de installatie van die gevaarlijke tuigen in de gewezen Belgische kolonie komt een zekere Roger Beuckers ter sprake die op een forum op het internet over "De Bende van Nijvel" in dat verband ter sprake komt. Op die website van de Bende van Nijvel komen er teksten voor die getuigen van een ongelooflijke fantasie, Roger Beuckels zou die bliksemafleiders als zendantennes gebruikt hebben, de manier waarop die technische aangelegenheid daar beschreven wordt is totaal ongeloofwaardig! Wellicht haalt Faroek Özgunes zijn fantasie ook daar vandaan. Er zou gesteld worden dat Roger Beuckers de moordmachine van de bende van Nijvel was.

Meer volgt hierover niet, we zijn de gazet niet, we worden niet gefinancierd en we laten niet toe dat politici over onze rug naar omhoog klimmen.

Artikel 09-20-7843
Geplaatst: 15:57 30/09/2020

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 30 september 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.