Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
6030264
Laatste artikelen
Aalter: Geen "Gratuite" maar onderbouwde beschuldigingen-MM-299-09
Europol: Operatie Aphrodite richt zich op illegale goederen.
Morsum Magnificat : Hoe haar vijanden werden en worden vergaard: MM-299-08
MIVB: Mogelijk hinder op MIVB-net door vakbondsacties.
Morsum Magnificat noteert meer dan zes miljoen paginabezoekers.
Lijkenpikkers in Houthalen-Helchteren dixit politieagent CARMA-Update1
03 augustus 2020
Vermeende integere politieagent moet zich afvragen wie CN en TP informeert.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.89.500
Houthalen-Helchteren 03 augustus 2020.

Update 1

Resultaat verhoor.

Minder dan 24 uur na het voorval weten de gazetten al het resultaat van de eerste ondervragingen, erger het ongeval zou haar oorzaak vinden in een "black-out" dus een medische reden. Is het niet vreemd dat de klassieke pers zo snel geďnformeerd is? Wat zeggen de slachtoffers daar van, werden zij voor een wederwoord gehoord? We hebben bij deze redactie alle redenen om de PZ CARMA met argusogen te bekijken, zeker haar korpschef Frank Mulleners, er zijn in Genk gemeenteraadsleden en bepaalde advocaten die dat met ons zullen beamen.  

Einde update 1
8:45 4/08/2020 

De Gazet van Limburg bracht vandaag een artikel rond het ongeval dat daar gisteren gebeurde. Een politieagent van de PZ CARMA viseerde terecht de ramptoeristen die vlak na het ongeval met hun GSM’s tussen de wrakken wandelden en nog geknelde gekwetsten bevattende wrakken filmden en op het internet plaatsten, dat waren ramptoeristen zonder commerciële bedoelingen, het is anders met de professionele lijkenpikkers die geld verdienen door de ellende van een ander en door de hulpdiensten, vooral de brandweer, van informatie voorzien worden.

En de journalisten / fotografen van de Gazet van Limburg?

De vermeende integere politieagent moet aan het Parket vragen stellen hoe het komt dat journalisten, hier CN en fotograaf Tom Palmaers er altijd als de kippen bij zijn,  dat beperkt zich dus niet tot dit ongeval, dat zijn beroeps lijkenpikkers. De huisfotograaf van de Gazet van Limburg is overal snel ter plaatse om te fotograferen en te filmen. Toen Morsum Magnificat daarover in het kader van de ASTRID Leaks onderzoek voerde, hebben we tijdens dat onderzoek vernomen dat leden van de brandweer die bij het CIC post hadden gevat van hun bazen bepaalde journalisten dienden te bellen. Het Parket sluit de ogen voor die journalisten die systematisch zeer snel bij de plaats van de feiten aanwezig zijn. Morsum Magnificat voerde twee jaar onderzoek naar de ASTRID lekken, enkele journalisten kregen fikse boetes  van de Rechter, dat is te zien in Morsum Magnificat 237-08

Hulpdiensten moeten zone afbakenen.

Het is de wettelijke taak van de hulpdiensten om, wanneer ze ter plaatse komen, meteen de zone af te bakenen, het instellen van een perimeter noemt men dat, brandweer en vooral de politie heeft met de corona voldoende bewezen over genoeg manschappen te beschikken, iemand aanstellen om de perimeter af te bakenen moet dan geen probleem zijn. Als er geen perimeter is ingesteld is de plaats openbaar domein en kan de politieman geen boete schrijven voor iemand die daar rondloopt. 

Beroepsgeheim.

Wat moeten we zeggen over de politie die aan journalisten na zo'n ongeval informatie verstrekt, identiteit en ouderdom van slachtoffers, etc. Die ijverige politieagent van de PZ CARMA heeft nog veel werk, benieuwd hoe lang hij daar zal kunnen blijven.

Artikel n°: 08-20-7765
Geplaatst: 

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 04 augustus 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.