Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
6030181
Laatste artikelen
Aalter: Geen "Gratuite" maar onderbouwde beschuldigingen-MM-299-09
Europol: Operatie Aphrodite richt zich op illegale goederen.
Morsum Magnificat : Hoe haar vijanden werden en worden vergaard: MM-299-08
MIVB: Mogelijk hinder op MIVB-net door vakbondsacties.
Morsum Magnificat noteert meer dan zes miljoen paginabezoekers.
Ook Will Tura is, zoals tienduizenden anderen, een kleine zelfstandige.
02 augustus 2020
Vrt voert disproportionele gratis publiciteit voor zelfstandige zangers.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.890.900
Veurne 02 augustus 2020.   

Het is dezer dagen bij de openbare omroep Vrt en ook bij de commerciŽle zender VTM, ten overvloede aandacht over de 80e verjaardag van Will Tura, goed begrijpen dat die meneer Arthur Blanckaert een kleine zelfstandige is zoals tienduizenden anderen die nooit in de kijker worden gezet. Van VTM, dat een commerciŽle zender is, kunnen we het nog begrijpen, maar van een openbare omroep zoals de VRT die met Vlaams belastinggeld werkt, is zo'n gratis publiciteit onaanvaardbaar. Anderzijds is VRT ook voor sommige artiesten die niet of onvoldoende aan de bak komen en als kleine zelfstandigheden niet kunnen overleven een soort OCMW. Will Tura prijkt echter maar op de 16e plaats van de rijkste artiesten in Vlaanderen, Koen Wauters op de 2e plaats met vijf miljoen euro!


Ook Clouseau.

De laatste tijd krijgen de broertjes Koen en Kris Wouters ook maar al te vaak een forum bij de Vrt, die broertjes zijn heus geen sukkelaars en runnen enkele bedrijven die hun geen windeieren leggen, ze maken stevige winsten en het stulpje waar Koen woont is ook niet niks. Buiten Tura en Clouseau komen ook Bart KaŽl en Luc Appermont zeer frequent aan bod, wij vragen ons af hoe het komt dat al deze zelfstandigen bij herhaling gratis publiciteit bij de openbare omroep te beurt valt?     


Morsum Magnificat sprak in november 2007 in Veurne met Will Tura over Oscar Verbanck

Will Tura.

Arthur Blanckaert is trouwens ook van vrij simpele afkomst, deze redactie sprak in augustus 2007 te Veurne met Will Tura over zijn goede vriend van zijn jeugdjaren, Oscar Verbanck zaliger. Oscar depanneerde Will Tura nog toen deze problemen had met zijn gitaar en destijds financieel niet krachtig genoeg was om een nieuwe te kopen. Arthur Blanckaert is een zakenman en dan draait alles om de centen, die mensen hebben immers nooit genoeg vandaar dat ze ook niet stoppen. 
 
Artikel nį: 08-20-7764
Geplaatst: 12:43 2/08/2020

Redactie Morsum Magnificat ģ Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 

Laatste update ( 02 augustus 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ģ - Alle rechten voorbehouden.