Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
9213474

Laatste artikelen
Watersnood: Federale Overheid geeft extra steun aan de OCMW's.
Rampen werden in 1960 al door geleerden voorspeld, maar politici luisteren niet.
Europol haalt 15.000 ton illegaal voedsel en dranken van de markt.
Huurders moeten Wonen Vlaanderen nu allemaal om woningkwaliteitcontrole verzoeken-MM-309-03
Falende -p-overheid inzake handhaving : Mag het systeem wel correct werken!?
Politie-incident in Roeselare -duidelijke beelden Update2
26 juli 2020
Politie moet opgewassen zijn tegen provocatie.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.885.400
Roeselare 26 juli 2020.

Correctie : 6 manschappen en 5 voertuigen.
17:08 02/08/2020

Update 2

Gestapo toestanden?

Sommige Nederlandse media vergelijken de actie rond het al dan niet dragen van het masker in Roeselare, met die van de Gestapo en schrijft daarover "Geen muilkorf om? "Pak aan!" Zegt Gestapo België". Verder richt CSTV ook haar schijnwerpers op de gang van zaken in Antwerpen. CSTV gaat minder diep in op het noteren van de privégegevens van personen die horeca zaken bezoeken, een maatregel die strijdig is met de verwerking van persoonsgegevens -AVG wet- en zeker aanleiding zal geven tot misbruik van de persoonsgegevens, hier de link naar de wetgeving waarover niet wordt gesproken.
Niet alleen CSTV.

Het is niet alleen dit Nederlands medium dat nieuws brengt die de klassieke pers niet mag brengen, ook Morsum Magnificat doet dat, maar dan met een redelijke kennis van juridisch / technische onderwerpen waar journalisten doorgaans moeten voor passen. 

Waar gaat dit naartoe?Disproportionele Coronacontrole van de politie van Aalter, heel veel show en één ervan -met zonnebril en baard links op de foto - hield quasi de ganse tijd de redactie van Morsum Magnificat in het oog. Deze controle met 6 manschappen en 5 voertuigen was op dat ogenblik aan de Steenweg op Deinze echt buitensporig omdat er quasi geen verkeer was. 

Einde update 2
10:24 30/07/2020

Update 1

Ook aandacht in Nederland.

Het voorval met de politie in Roeselare werd ook in Nederland op twitter gedeeld, op dat filmpje is te zien dat de flik twee keer de vuisten gebruikt en nog een derde keer als de man al op de grond ligt. Vincent Houssin kan dat hoe dan ook niet goedpraten, dit is de politie en iedereen mag zien hoe zij zich gedragen.

Toen de man op de grond lag en de motard bijstand kreeg van een collega, deelde de flik / motard nóg een 3e klap uit tegen het hoofd van de man! Het filmpje zou volgens een bron afkomstig zijn van Apache. 

Einde update 1
12:17 27/07/2020

Het incident in Roeselare toont nogmaals de ondermaatse kwaliteit en het machtsmisbruik van de politie aan, het is niet alleen op dat vlak dat de lokale politie -lees politici in uniform- zich misdraagt, dat gebeurt ook op minder opvallende manieren die niet op Facebook, beter bekend als de sociale vuilbak, belanden. Deze redactie heeft inzage van een klacht tegen een Eerste Hoofdinspecteur van de PZ Aalter die in een VPV valsheid in geschrifte pleegt, dat is het derde feit op enkele maanden dat zich in die politiezone voordoet. De eenmaking van de politie is gebeurd zoals de politici het gewild hebben. We hebben het laatste feit van de politie in dit Corona circus nog niet gezien.

VSOA.

De woordvoerder van de VSOA, Vincent Houssin, die het weer snel bij de VRT voor de politieagent mocht opnemen, heeft nog nooit gereageerd op bewijsmateriaal dat Morsum Magnificat hem had voorgelegd, Houssin krijgt dan ook zelfs niet meer de kans om kennis te nemen van ons materiaal of feiten. Dat de politie zich heeft laten provoceren is best mogelijk, het "Volk" wordt dagelijks door de politiek geprovoceerd en erger, de politie moet opgewassen zijn tegen een stootje. Dat die man in de gazet van Limburg laat optekenen last te hebben van ADHD is voor iemand van 39 jaar wel heel vreemd, de man zal ook wel iets te verbergen hebben, maar het optreden van de flik is zeker disproportioneel. 
 
Meer volgt, we zijn de gazet niet en wij worden door niemand gefinancierd! 

Artikel 07-20-7756
Geplaatst: 21:36 26/07/2020

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur.
Verantwoordelijke uitgever.
Laatste update ( 02 augustus 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.