Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
6030456
Laatste artikelen
Aalter: Geen "Gratuite" maar onderbouwde beschuldigingen-MM-299-09
Europol: Operatie Aphrodite richt zich op illegale goederen.
Morsum Magnificat : Hoe haar vijanden werden en worden vergaard: MM-299-08
MIVB: Mogelijk hinder op MIVB-net door vakbondsacties.
Morsum Magnificat noteert meer dan zes miljoen paginabezoekers.
Aalter : Zelfs half werk duurde nog veel te lang-Update1
22 juni 2020
Nieuw geplaatste kabel in de Kestelstraat hangt wettelijk te laag boven de straat.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.817.400
Aalter 22 juni 2020.

-- Update 1
Intimidatie door advocatenfabriek.

Het moet blijken dat het bestuur van Aalter op kosten van de belastingbetaler, vlotjes een advocaat inschakelt, daarmee "het volk" poogt te intimideren en dat zou het Tsjeven bestuur in vele gevallen ook lukken. In deze stuurt het beleid een advocatenfabriek op Morsum Magnificat af. Toch hebben wij van twee bronnen de informatie dat de betrokken eigenaar met de gemeente Aalter contact nam en ze daar gezegd hebben ze de te laag hangende kabel "er zelf maar aan te hangen", dit is n bewijs ervan. De aannemer in kwestie wilde het oponthoud van zijn personeel, met de daaraan verbonden kosten, niet in de schoenen van de klant schuiven en plakte de coaxkabel van Telenet met alle mogelijke gevolgen van dien, tegen de laagspanning. Met informatie uit twee verschillende bronnen, heeft Morsum Magnificat haar job correct gedaan en gaat, de intimidatie van de advocatenfabriek van 24 juni 2020 ten spijt, haar artikel niet aanpassen, laat staan verwijderen.   

Niet volgens de wettelijke voorschriften.

In het kader van de wet vr de recente herstelling had de kabel minstens 6 meter boven het maaiveld moeten hangen, zo staat het in artikel 164. van het AREI -KB 10 maart 1981-  Meer volgt met foto's in MM 296-04 

-- Einde update 1
12:41 26/06/2020

Meer dan een maand was er nodig om de situatie in de Kestelstraat op te lossen, de oppositie -Vlaams Belang- had de immer waarnemende burgemeester Patrick Hoste, na de gemeenteraad van mei daarover aangesproken, toch duurde het nog meer dan een maand vooraleer de situatie met een nieuwe kabel gesaneerd werd. In Evergem werd, nadat Morsum Magnificat daar een gevaarlijke situatie te kijk zette, na 2 weken een volledig nieuwe betonnen paal geplaatst, Aalter kan een eenvoudige ingreep na meer dan een maand nog niet tot een goed einde brengen, typisch voor tsjeven. In Aalter heerst een nooit eerder door Morsum Magnificat geziene bekrompenheid en discriminatie van niet Aalternaren.

Nieuw geplaatste kabel hangt 4,80m boven het wegdek en dat moet minstens 5 meter zijn.

Niet hoog genoeg.

De nieuwe kabel werd enkele dagen geleden geplaatst, de bewoonster / eigenaar van het pand aan de Kestelstraat, Nancy L., waarvan de aannemer uit Sleidinge de kabel van de teledistributie, met alle risico's van dien, aan de laagspanning vastkleefde, heeft een frituur in Aalter, Morsum Magnificat had Nancy met een brief van 15 mei 2020 gewaarschuwd voor de risico's die genomen werden en dat de situatie gevaarlijk is. Nu de herstelling een feit is, heeft de zakenvrouw het niet nodig gevonden om Morsum Magnificat van de herstelling te informeren! De herstelling is uitgevoerd, maar de kabel hangt maar 4,80m boven het wegdek en dat is wettelijk te laag.

Dit is ook het openbaar domein en de bevoegdheid van de politie !

Ook aan de Braamstraat is de situatie schrijnend, daar hangen de laagste kabels slechts 3,30m boven het maaiveld!   
Meer volgt nog, we zijn de gazet niet en worden ook niet financieel gesteund.

Artikel 06-20-7721
Geplaatst: 18:22 22/06/2020

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteu
Laatste update ( 26 juni 2020 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.