Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5845645
Laatste artikelen
FOD Volksgezondheid moet wet Openbaarheid van Bestuur inzake mondmaskers wel naleven.
Discrimineren op naam is niet opgenomen in de antidiscriminatiewet. Waarom niet?
Lotenhulle: Vrederechter veegde alle argumenten van de huurders van tafel.
Lotenhulle: Fietsen langs de Steenweg op Deinze niet zonder hindernissen.
Lotenhulle : Brand bij valavond bij veebedrijf Jan Dobbelaere-Update1
Vlaams Belang sociale volkspartij bij uitstek, dixit Van Grieken, of platte corona misbruikpolitiek?
01 mei 2020
Vlaams Belang gaf weer de primeur bij haar grote vijand; de Vrt.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.689.500
Brussel 01 mei 2020.

" linkse ratten rol uw matten " was -en is nog altijd- de slogan van het Vlaams Belang, die slogan werd ook vaak bij optochten waarbij de Vrt aanwezig was, gescandeerd, nu krijgt de Vrt van Tom Van Grieken regelmatig de primeur, dat was zo met de recente voorstelling van zijn boek - dat ook uitpuilt van de aanklachten tegen de klassieke pers-, nu met de 1 mei boodschap op Radio 1 bij Xavier Taveirne waar Tom Van Grieken komt beweren dat het Vlaams Belang een sociale partij bij uitstek is, de verjongde ploeg van de Vlaams Belang Jongeren is zéker de naam sociale partij onwaardig. Tom Van Grieken maakt, net als de andere politieke sjarels, misbruik van de crisis om er politieke munt uit te slaan. Tom Van Grieken was ook niet te zien bij de verdeling van de sociale maaltijden aan de Van Maerlantstraat in Antwerpen.

Antwerpen.

De vestiging aan de Van Maerlantstraat waar het Vlaams Belang al decennialang activiteiten heeft, is geen lang leven meer beschoren, de Vlaams Belangleiding in Brussel heeft beslist om niet meer tussen te komen in de financiële last van de Van Maerlantstraat waar in het verleden toch tal van sociale activiteiten plaats vonden, óók dat is een voorbeeld van de asociale instelling van de nieuwe wind van het Vlaams Belang onder Tom Van Grieken. 

Tom Van Grieken de nieuwe wolf in schapenvacht : wie het kleine niet begeert is het grote niet weerd.

Van Grieken uit zijn 1 mei boodschap : " ... Het mag echter niet bij symboliek en mooie dankgebaren blijven ...”, vertelt Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken. ..." We zijn een nationalistische partij, en nationalisme is per definitie ook sociaal. Hou van je mensen, zorg voor je mensen. Dat hebben de afgelopen regeringen veel te weinig gedaan ...", NVDR : stoere taal van politici die quasi nooit naar de praktijk wordt vertaald.

Meer kan nog volgen, we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand financieel gesteund, ook door het Vlaams Belang niet.

Artikel 04-20-7661
Geplaatst: 14:01 1/05/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 02 mei 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.