Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5776401
Laatste artikelen
Vrederechter Aarschot door Rechter in Eerste Aanleg teruggefloten
Nieuw achterhaald AREI vandaag in voege, herwerking na rist opmerkingen ligt al op tafel.
Morsum Magnificat activiteiten in mei 2020.
Evergem : N-VA Burgemeester moet zijn DNB aan het werk zetten.
FOD Mobilit antwoordt niet meer op vragen van Morsum Magnificat.
Urbano kreeg publicitair artikel in de klassieke gazet.
27 april 2020
Zaakvoerder Paul Dendooven heeft goede relaties met de klassieke pers.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.670.600
Aarschot, 27 april 2020. 

Toen Morsum Magnificat begin maart aan zaakvoerder Paul Dendooven van Urbano vragen stelde over de manke werking van zijn afdeling in Aarschot, vond Paul de e-mail eigenaardig geformuleerd. In dezelfde e-mail stelde Paul Dendooven "Een goede relatie met de pers vinden wij nu eenmaal primordiaal ", dat soort uitspraken is bij Morsum Magnificat maar al te goed bekend, maar helaas behoort Morsum Magnificat niet tot de klassieke pers waar een goede relatie met wie dan ook een must is, integendeel, Morsum Magnificat leeft niet van abonnees zoals de gazet  en ontvangt ook geen subsidie. Feit is dat het met het besturen van Urbano en vooral de omgang met personeel, zowel in Aarschot als in Oostende door aangestelden, zaken grondig fout lopen, er is zelfs sprake van ongewenste sexuele intimiteiten wat ook door personeel dat in Oostende is te werk gesteld werd bevestigd.

In de gazet.

Volgens een recent artikel in de gazet zou door de Coronatoestanden de interesse voor de aankoop en reizen met motorhomes in de lift zitten, Paul Dendooven mocht, volgens Morsum Magnificat op een ongelukkige manier, demonstratief vr een motorhome in de gazet, Morsum Magnificat had wellicht een betere foto kunnen schieten. Los van de publicitaire waarde van zo'n artikel, heeft zaakvoerder Paul Dendooven in het verleden met klanten en personeel in Aarschot al heel wat moeten slikken, dat komt omdat Dendooven zijn vertrouwen heeft gegeven aan een CEO die in Aarschot de zaken op orde ging stellen en daar als een machtswellusteling en erger te keer is gegaan, personeel werd lastig gevallen, k vrouwelijk personeel in Oostende bevestigde dat, daarover loopt er momenteel een onderzoek waarover we hier verder niets vertellen.

Meerdere getuigen.

De heibel is begonnen vanaf het ogenblik dat Paul Dendooven in Aarschot een nieuwe CEO aanstelde, die poulain van Paul zou met minder personeel meer zakencijfer realiseren, maar dat was niet naar de zin van het personeel, dat werd ontslagen of zelf opstapte, n ervan is een concurrerend bedrijf begonnen, een andere heeft bij een groot bedrijf een betere job gevonden, nog anderen hebben allemaal terug werk gevonden. Morsum Magnificat heeft klachten van meerdere ontevreden werknemers van Urbano ontvangen waarvan sommige nog in behandeling zijn en onderzoeken lopende. Aangezien Paul Dendooven blijkbaar alleen met de kontlikjournalisten van de klassieke pers praat, doen we niet meer de moeite om van hem een reactie te vragen, dat heeft Paul Dendooven al begin maart geweigerd, in zijn e-mail van 8 maart 2020 om 17:46u schrijft de zaakvoerder "Ik moet echter formeel ontkennen dat het bij Urbano rommelt", Morsum Magnificat heeft meer dan voldoende bewijsmateriaal dat Paul Dendooven, primo; stekeblind is, secundo; voor bepaalde bevoegdheden binnen Urbano op de verkeerde paarden heeft gewed.

Test aankoop.

Er zijn in het verleden ook al klachten geweest bij Test aankoop, hier de link naar twee dossiers CPTBE00070513-91 en CPTBE00012929-28 

Meer volgt, we zijn overbelast en we zijn de gazet niet. 

Artikel 04-20-7652
Geplaatst: 10:40 27/04/2020

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur
Laatste update ( 29 april 2020 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.