Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5776476
Laatste artikelen
Vrederechter Aarschot door Rechter in Eerste Aanleg teruggefloten
Nieuw achterhaald AREI vandaag in voege, herwerking na rist opmerkingen ligt al op tafel.
Morsum Magnificat activiteiten in mei 2020.
Evergem : N-VA Burgemeester moet zijn DNB aan het werk zetten.
FOD Mobilit antwoordt niet meer op vragen van Morsum Magnificat.
Mondmaskers niet in Temse maar à volonté te koop via Alibaba-Update1
23 maart 2020
Firma uit Temse waar minister De Block bestelde geeft geen gehoor.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.575.600
Aalter 23 maart 2020. 

-- Update 1
Politieke manipulatie.

Na enkele pogingen hebben we Mahmut Öz kunnen bereiken, hij beweert het slachtoffer te zijn van politieke manipulatie en spellettjes, en verwijst voor commentaar naar diens advocaat Walter Damen. Zijn activiteit bij de Open Vld dateert van 2014 en omdat zijn politieke activiteiten hem meer nadeel dan voordeel berokkende is hij daarmee gestopt. De advocate die bij Walter Damen het dossier in handen heeft was niet bereikbaar, maar belde ons later wel zelf op, beloofde de nodige informatie via mail te ontvangen. Mahmut laat weten dat de firma waarmee hij handelde druk fondsen verzamelt om het door hem betaald bedrag terug te betalen. 

Wet openbaarheid van bestuur.

Een aanvraag om inzage van de aanbesteding in het kader van de wet openbaarheid van bestuur zal nog even duren, we kunnen dus, in tegenstelling tot andere media, over deze zaak momenteel geen verder nieuws brengen. We vragen ons wel af waarom Mahmut die Open Vld publiciteit dan niet van zijn Facebookpagina verwijderd.

Aanbesteding.

Ondertussen is er in het kader van de wet openbaarheid van bestuur op 17 maart aan de FOD een afschrift gevraagd van de het aanbestedingsdocument, maar er is na acht dagen nog geen reactie toegekomen, waarschijnlijk omdat ons aller "Maggy" het nu te druk heeft om haar zegje te doen bij de klassieke pers, daar wordt "Den Blok" met alle egards binnen gehaald. Wij willen bij Morsum Magnificat die reeds heel lang ervaring heeft met de CODEX graag weten of de -p-overheid blunderde en hoeveel.

-- einde update 1 14:17 25/03/2020

Iedereen kan via Alibaba diverse en zoveel mondmaskers bestellen als men wil, er zijn verschillende modellen en prijzen welke zij via het internet aanbieden. Dat de Belgische Staat bij de firma MOSSA uit Temse bestelde en, tegengesteld aan de CODEX, zelfs een voorschot betaalde, maar niets werd geleverd is zeer vreemd. Nog vreemder is enerzijds dat de zaakvoerder van MOSSA blijkbaar tot hetzelfde politieke nest behoort als minister De Block, anderzijds weten we dat die partij -Open Vld- niet vies is van minstens passieve corruptie, daarvan bestaan voldoende bewijzen, helaas blijft het "Volk" de dominantie van een dergelijke partij aanvaarden, erger, het volk kiest de leiders dat het verdient.

Mahmut Öz Service Support Agency.

Het bedrijf MOSSA werd op 2 januari 2017 in Temse opgericht en is bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Gent, afdeling Dendermonde, op 4 januari 2017 geregistreerd, de publicatie in het Staatsblad gebeurde op 17 januari 2017. Twee personen die op hetzelfde adres wonen hebben het bedrijf opgericht, de Vof -vereniging onder firma- heeft een kapitaal van duizend euro, honderd op naam van Nora D.G. en negenhonderd op naam van Mahmut Öz, actief bij de Open-Vld jongeren in Temse. Het maatschappelijk doel is bewonderenswaardig uitgebreid en gaat van "het verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer" tot "het verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers -hardware- en hun configuratie en de toepassing van bijbehorende programmatuur -software-". Die man moet werkelijk een super genie zijn. Op diens Facebookpagina lezen we: licentiaat interdisciplinaire antropologie, vrijwillig brandweerman, duiker, beëdigd vertaler/tolk en jongerenvoorzitter afdeling -Open-Vld Temse-. 

Duister.

Dat de FOD Gezondheid onder onze "Maggie De Block" bij die firma zo'n bestelling plaatst, een flink voorschot betaalde, wat volgens de CODEX ongewoon is, en er op de koop toe niets wordt geleverd, is in ieder geval niet gewoon, de klassieke pers zwijgt en is opvallend stil. Morsum Magnificat probeert al een week de firma telefonisch te bereiken, maar er wordt niet opgenomen. 

Artikel n°: 03-20-7605
Geplaatst: 12:28 23/03/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 25 maart 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.