Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6246460

Laatste artikelen
Morsum Magnificat maakt online donaties mogelijk.
Aalter : Een staaltje onveilig werk bij plaatsing zonnepanelen-update1
Europol: Bende voor seksuele uitbuiting via internet, opgerold.
HORECA Hongerstaker meldt zich bij Morsum Magnificat-Update1
Staatsblad steeds uitgebreider over de te nemen coronamaatregelen.
Corona- politiek, pers, politie en straks wellicht ook nog een Coronaparket.
19 maart 2020
Het "Volk" zal uiteindelijk wel met de financiële kater worden opgezadeld.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.557.400
Aalter 19 maart 2020. 

Als het "Volk" toch zó solidair is, laten ze dan de helft van hun -wegens fraude?- gespaard geld in de economie investeren, dat zou pas solidariteit betekenen! 

De "Coronatoestand", opgeklopt door de klassieke pers, de slippendragers van "het systeem" en de politiek door wie ze grotendeels betaald worden, draait op volle toeren, Professor Van Ranst, lees van de gazet, de Vrt en VTM, pendelt zoals ook andere politieke dweilen, van de ene studio naar de andere, dát is wat ze nodig hebben; de camera's, pas dan glunderen ze. Medici zijn nu, net als politici, ziek in hetzelfde persgeile bedje en laten zich heel graag voor de kar spannen van de klassieke pers die het volk dag in dag uit confronteert met steeds dezelfde informatie.

Politieke propaganda.

Het debat in De Kamer is een algehele spreekbeurt van politieke partijen doorspekt met politieke propaganda, applaus wordt gevraagd voor mensen die hun job doen! Politici durven nog te spreken over de solidaire Belgen, het is het volk die haar leiders kiest!

Het egoďstische volk.

Tijdens de "warmste week" wil Vrt het volk doen geloven dat onder dat volk een geweldige solidariteit heerst, we hebben nu het bewijs dat het omgekeerde waar is, het volk is egoďstisch, kijk maar eens naar het onzinnige en onnodige hamsteren. Zij die de financiële en materiële -voldoende diepvriescapaciteit- mogelijkheden hebben, sleuren alles uit de winkelrekken en de kleinsten, die geen grote diepvriezer hebben, worden in zekere zin dus weer benadeeld. We zijn bij deze redactie benieuwd wanneer, wegens het ontbreken van "vertier en plezier",  de eerste symptomen van agressie tevoorschijn zullen komen, want alles is nu nog nieuw en ook het weer zit mee maar dat zal niet blijven.

Vermogenscontrole.

Nu de -p-overheid het "volk" met miljarden moet bijspringen en straks hier en daar één en ander zeker duurder zal worden, moeten fiscus en BBI vermogenscontroles invoeren bij degenen die in 2019 hun spaarboekjes met 13 miljard aanvulden, de fiscus moet in plaats van de kleintjes te controleren, de sociale en fiscale fraudeurs aanpakken, de miljarden zullen dan vlug gevonden worden.

Niets veranderd voor Morsum Magnificat.

De maatregelen die nu de corrupte en asociale maatschappij treft, hebben geen invloed op de werking van Morsum Magnificat, wij vermijden al heel lang contacten, voor Morsum Magnificat verandert er niets. 

De politie nu ook al met de stok.  

Nieuw attribuut voor de politie.

De al met vele attributen afgeladen politie, krijgt er nog een stok -achter de deur ?- bij om de afstand tussen personen te bepalen. Hoe belachelijk kan het systeem zijn? De politie wordt hier, voor de zogenaamde handhaving, weer eens voor de politieke kar gespannen, ze moet toezien op de toepassing van artikel 5 van het MB van 18 maart 2020 "Art. 5. Worden verboden: " Een buitenwandeling met de leden van de familie die onder hetzelfde dak wonen vergezeld met een andere persoon, de beoefening van een individuele fysieke activiteit of met de familieleden die onder hetzelfde dak wonen of telkens een zelfde vriend, dit alles met respect van een afstand van 1,5 meter tussen elke persoon ... ". 

Artikel n°: 03-20-7599
Geplaatst: 14:36 19/03/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 20 maart 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.