Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
6030835
Laatste artikelen
Aalter: Geen "Gratuite" maar onderbouwde beschuldigingen-MM-299-09
Europol: Operatie Aphrodite richt zich op illegale goederen.
Morsum Magnificat : Hoe haar vijanden werden en worden vergaard: MM-299-08
MIVB: Mogelijk hinder op MIVB-net door vakbondsacties.
Morsum Magnificat noteert meer dan zes miljoen paginabezoekers.
Mina Asabbane verliest in Cassatie en kijkt op tegen vier jaar cel-MM-291-01
01 januari 2020
RIZIV dat in de fout is gegaan en aan de basis ligt, blijft toch buiten schot.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.389.900
Brussel / Beerse 01 januari 2020. 

Laatste artikel

MM_291_01_Mina_Asabbane.pdf - correctie p4 familieband -


Deze e-mail van Mina blijkt gewoonweg niet te kloppen 


Update 2
Mina speelt toch nog met vuur.

Nu het beroepsverbod, na het afspringen van Cassatie, voor tien jaar een feit is, speelt Mina door Qualicura te blijven uitbaten met vuur, ze riskeert dus opnieuw tegen de lamp te lopen, maar gezien de vindingrijkheid van Mina zal ze ook aan die situatie wel het hoofd kunnen bieden, het is een bijzonder geraffineerd persoon, zo niet had ze het nooit zo ver kunnen schoppen.

Mensen gebruiken en misbruiken.

Uit het ganse dossier komen talrijke voorbeelden naar voor waaruit blijkt dat Mina een uitstekend manipulator is en personen gebruikt en misbruikt, ook uit eigen ervaring van deze redactie, dat zijn de fouten die ze gemaakt heeft en daarvoor moet ze nu boeten. Na de afwijzing in Cassatie belde Mina deze redactie tussen 21 en 24 december 2019 negen keer op, goed voor bijna één uur vragen en opmerkingen en het feit dat ze niet gaat zitten en uit het leven zal stappen. 

Goed werk.

Collega's van Mina vertellen ons dat ze haar job als zorgverstrekker uitstekend doet en hard werkt. Deze redactie heeft Mina van meet af gemeld dat hard werken en de papieren -bewust of niet- verwaarlozen, tot grote problemen kan leiden, maar Mina is eigenwijs en luistert vaak niet naar de raad van anderen en doet haar eigen zin, daarvoor zal ze nu haar verantwoordelijkheid moeten opnemen.

Enkele maanden.

Volgens informatie zal Mina, als ze degelijke juridische bijstand heeft, mits aftrek van haar voorarrest van zes maanden, nog slechts enkele maanden écht moeten zitten, daarna kan de enkelband, waarmee ze al ervaring heeft. 

-- Einde update 2 10:32 7/01/2020

Update 1 
Beroepsverbod gaat in.

Met de Cassatiearrest gaat ook het 10 jarige beroepsverbod in voege, de uitbating van de zaak QUALICURA die Mina in Maart 2019 had opgestart komt dus in het gedrang. Op onze vraag van een poosje geleden aan Mina wie haar geadviseerd had om in haar situatie toch een nieuw bedrijf op te starten, reageerde ze furieus. Volgens Mina geen probleem " er staan er genoeg te springen om over te nemen "... Meer volgt op p4 in Morsum Magnificat.

-- einde update 1 11:52 3/01/2020

Met het Arrest van het Hof van Cassatie is het doek over de zaak Mina Asabbane en haar failliet verklaarde bedrijven gevallen, de gevolgen voor Mina en haar gezin van vijf kinderen, zijn niet te overzien. Bovendien werd ook het beroepsverbod een feit. Hoe Mina door het RIZIV werd gepakt tonen wij aan door passages in stukken van het RIZIV die een openbare terechtzitting voor 16 februari 2015 aankondigt, daarvan op 11 februari schrijft dat ze niet doorgaat, maar op 16 februari 2015 zonder de aanwezigheid van de beklaagde, dus bij verstek, toch doorgaat! Niet te vergeten dat de ganse zaak door het RIZIV in gang werd gezet en, alhoewel dat RIZIV zelf bevoegdheid heeft om zaken te behandelen, zij justitie hebben ingeschakeld, hier een omgekeerde wereld. Een Rechter in Antwerpen verklaarde zich onbevoegd en verwees naar het RIZIV, toch bleef het verkeerd lopen. 

Asociale maatschappij.

Nu Mina voor een enorme uitdaging staat moet de sociale sector bijzonder alert zijn en anticiperen op mogelijke sociale drama's waarvan er voorbeelden genoeg zijn. We verwijzen hier naar de zaak Samu Velioglu waar de sociale wereld en het OCMW faalde met zware gevolgen.

Meer volgt, we zijn de gazet niet.

Artikel n°: 12-19-7538
Geplaatst: 17:58 1/01/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 13 januari 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.