Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5845591
Laatste artikelen
FOD Volksgezondheid moet wet Openbaarheid van Bestuur inzake mondmaskers wel naleven.
Discrimineren op naam is niet opgenomen in de antidiscriminatiewet. Waarom niet?
Lotenhulle: Vrederechter veegde alle argumenten van de huurders van tafel.
Lotenhulle: Fietsen langs de Steenweg op Deinze niet zonder hindernissen.
Lotenhulle : Brand bij valavond bij veebedrijf Jan Dobbelaere-Update1
Apache in detective verhaal rond Land Invest onderuit gehaald door het Antwerpse 't Scheldt?
15 december 2019
Zakt het verhaal van de hoofdredacteur van Apache in elkaar als een pudding?
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.314.000
Antwerpen, 14 december 2019.

Update 2
Was de VVJ al te ijverig?
Nogal wiedes dat de beroepsjournalisten VVJ voor Apache op de kar gesprongen zijn, maar zijn ze daarmee, nu het verhaal van 't Scheldt bekend is, niet al te ijverig geweest, erger, hebben ze bij de VVJ soms hun gezicht niet verloren ?
-- einde update 2  9:18 21/12/2019

-- Update 1

Erkenning journalisten Apache in vraag?

Om de status van beroepsjournalist bij Binnenlandse Zaken - doorgangsbewijs- te kunnen behouden, moeten die journalisten jaarlijks aantonen met hun pen voldoende te verdienen om te kunnen leven en belastingen te betalen. Apache maakte nooit winst, erger meer dan 300.000 euro verlies - zie inzet gecumuleerd verlies uit de balansen -. Hoe zit het daar bij De Werktitel -Apache- fiscaal in mekaar? 

  
Gecumuleerd verlies van de balansen sinds 2012 !

-- einde update 18:58 16/12/2019

Karl van Den Broeck hoort thuis bij de horde linkse journalisten en heeft in die hoedanigheid al een waslijst op zijn repertorium dat op zijn Wikipedia pagina te vinden is. Sinds 2014 is Karl van Den Broeck hoofdredacteur bij Apache waar nog andere linkse medestanders de pen hanteren. Morsum Magnificat heeft in een artikel van 29 april 2019 de veiligheid van de zolderverdieping in het vizier genomen, vragen over de brandveiligheid aan de stad Antwerpen vielen in dovemansoren. Morsum Magnificat was ook aanwezig in Bosar toen Karl van Den Broeck via videoconferentie met Edward Snowden mocht praten.

Land Invest.

Het zit er al geruime tijd bovenarms op tussen Apache en Land Invest, er was een rechtszaak waar Apache gelijk kreeg, gelukkig voor Apache zo niet was het toch al financieel zieltogend Apache met een in 2017 gecumuleerd verlies van 365.000 euro van de kaart geveegd. Karl van Den Broeck dweept met de Raad voor de Journalistiek, was onlangs nog bij de linkse Phara - de Afspraak - om daar een verhaal uit de doeken te doen over een detective die door Land Invest was ingeschakeld om Apache te schaduwen met de bedoeling de lekken in de affaire Land Invest en de bron van Apache te ontmaskeren. Volgens Karl van Den Broeck bij Phara, hield de RvdJ zich met deze ernstige zaak van bron onthulling bezig.

't Scheldt haalt Apache onderuit?

In haar nummer van zaterdag 14 december 2019 zet het Antwerpse satirische 't Scheld na één dag onderzoek, Apache en Karl van Den Broek op zijn nummer, de privé detective schaduwde niet Apache maar een ander persoon en dat in een gans andere context dan de zaak Land Invest / N-VA, u vindt de link naar 't Scheldt hierna, het is de moeite om te lezen hoe Apache onderuit gaat :
https://www.tscheldt.be/indianenverhaal-van-de-dag-journalist-van-apache-werd-niet-geschaduwd/
   
Artikel n°: 11-19-7524
Geplaatst: 18:31 15/12/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 21 december 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.