Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5899235
Laatste artikelen
Lotenhulle: Beroep bij de Raad van State tegen Ministerieel Besluit Diependaele.
Radioamateurs uit Moerbeke laten illegale antennemast binnenkort verwijderen.
Lijkenpikkers in Houthalen-Helchteren dixit politieagent CARMA-Update1
Ook Will Tura is, zoals tienduizenden anderen, een kleine zelfstandige.
Apotheker Fernand Haesbrouck is niet de enige die kritiek heeft en verrast is.
Aalter en de Tsjevenmentaliteit : Morsum Magnificat reageert-MM-290-04
14 december 2019
Na twee maanden stigma kan een reactie niet meer uitblijven.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.306.500
Aalter, 14 december 2019.

MM_290_04_Aalter_Tsjevendorp.pdf

Update 2
VVJ/AVBB en de RvdJ.
De Vlaamse Vereniging van Journalisten is niet zó Vlaams, ze noemen zich VVJ/AVBB waarvan de AVBB de Franstalige journalisten groepeert. Informatie, behalve financiële over de VVJ is vrij vlot te bekomen, maar van de AVBB kan dat niet gezegd. Hoe dan ook worden beroepsjournalisten via een doorgangsbewijs door Binnenlandse Zaken erkend en is dat een federale materie die van de Vlaamse belastingbetaler geen subsidies zou mogen ontvangen. De RvdJ opereert binnen de VVJ/AVBB en ontvangt ook Vlaams belastinggeld. 

-- einde update 2 20:05 16/12/2019

Update 1
Op p2 van MM-290-04 reageert Morsum Magnificat op de Raad voor de Journalistiek die nu bij Aalter over Morsum Magnificat is gaan janken. De Raad voor de Journalistiek is nog altijd niet goed van de dagvaarding die ze op 11 juni 2009 op de vloermat kreeg, jaren daverde de RvdJ op haar grondvesten, echter kon Morsum Magnificat wegens het ontbreken van financiële middelen niet naar Cassatie, de RvdJ werkt via de nationale journalistenvereniging VVJ/AVBB met Vlaamse subsidies, een schande omdat Vlaanderen geen journalisten erkent en Vlaams belastinggeld aan een federale vereniging spendeert.

Zaak Wuyts.
Het duivels koppel dat ondertussen al lang niet meer samen is, moet aan Morsum Magnificat nog altijd meer dan drieduizend euro rechtsplegingsvergoeding -RPV- betalen van de rechtszaken die ze verloren hebben. Lezers van Morsum Magnificat stuurden op 23 september 2008 mails naar de redactie -opsomming niet limitatief- dat Wuyts inderdaad diende aangepakt, maar de RvdJ onder Filip Voets liet zich door zwangere vrouwen beďnvloeden dat was het geval met Rita Wuyts en Peggy Baeten, de OCMW Secretaris van Begijnendijk die ook alle rechtszaken tegen Morsum Magnificat, het inschakelen van twee advocaten ten spijt, heeft verloren.

Morsum Magnificat wint tien rechtszaken.

Wuyts / Bruynseels en het OCMW van Begijnendijk kregen acht keer tot in Hoger Beroep ongelijk van de Rechters. De kompaan van de politie- inspecteur "Anka" die bij de RvdJ als klager "X" wordt opgevoerd, werd al door de Vrederechter te Genk veroordeeld, maar om de uitvoering uit te stellen tekende alias Pino beroep aan, maar ook in Tongeren werd de Pipo Pino veroordeeld voor pesterijen, schending van de privacy, openbare zedenschennis, de RvdJ had ook in dat dossier voor het bewijsmateriaal van Morsum Magnificat geen interesse. Morsum Magnificat won tot grote frustratie van de RvdJ  maar liefst tien rechtszaken!

-- einde update 1 14:17 15/12/2019   

Sinds de intrek op 1 oktober in Aalter zijn er zowel op privé, op hobbygebied als op professioneel vlak ook tegen Morsum Magnificat stigmatiserende acties gevoerd. Ook de camera die de verhuurder permanent op het verhuurde richt, die beelden volgens eigen zeggen maskeert, stopt niet, wij worden 24/24 door de camera bewaakt. We maken in dat kader ook de zienswijze van de GBA - privacycommissie - over het door een verhuurder richten van een camera op een verhuurd pand, publiek. Nu ook de gemeente Aalter, door de RvdJ verkeerd geďnformeerd, onze journalistieke activiteiten fnuikt, zal Morsum Magnificat zich via deze weg verdedigen en publiek maken. In MM- 290-04 zal aangetoond worden dat de waarschuwingen van de Raad voor de Journalistiek laster zijn. De Raad voor de Journalistiek voert momenteel een georganiseerde actie tegen Morsum Magnificat die 7880 online berichten plaatste en meer dan 1500 pagina's in haar tijdschrift. 

Pieter De Crem kijkt vreemd op lastige vragen van Morsum Magnificat - foto 2010 -, alhoewel De Crem niet direct in beeld komt, is het de tsjeven mentaliteit die in Aalter de stempel op de dito mentaliteit drukt.

De Crem het "varken" in New York.

Hier nogmaals de link die voorkomt op p1 van MM_290_04 aangaande het gedrag van Pieter De Crem in een café in New York .... pfff 

Meer volgt, we zijn de gazet niet waarvan de politiek en justitie bepaalt wat kan en wat niet, we worden ook door niemand gefinancierd.
 
Artikel n°: 11-19-7522
Geplaatst: 19:33 14/12/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 27 december 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.