Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5899201
Laatste artikelen
Lotenhulle: Beroep bij de Raad van State tegen Ministerieel Besluit Diependaele.
Radioamateurs uit Moerbeke laten illegale antennemast binnenkort verwijderen.
Lijkenpikkers in Houthalen-Helchteren dixit politieagent CARMA-Update1
Ook Will Tura is, zoals tienduizenden anderen, een kleine zelfstandige.
Apotheker Fernand Haesbrouck is niet de enige die kritiek heeft en verrast is.
Is werken niet meer gezond maar oorzaak van stress?
12 december 2019
Het "Volk" is nooit meer tevreden en wordt door het systeem aangezet tot vertier.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.283.700
Aalter, 12 december 2019.

Oudere personen die nog voldoende alert zijn en nog dagelijks betrokken zijn bij het maatschappelijk gebeuren, weten dat het vroeger, zeg maar een halve eeuw geleden, in de maatschappij veel beter was. Zestig jaar geleden verdiende het hoofd van een gezin, we noemen hem de werkman, pakweg achtduizend Bf per maand. Toen hadden die werkmensen, behalve nog een paar feestdagen ertussen, drie weken vakantie die meestal werd gebruikt om thuis wat klusjes op te knappen. Nu is het vier keer per jaar vakantie en is het liefst naar verre oorden trekken, een gewoonterecht geworden, daarbij hoort natuurlijk nog een groot huis, twee auto's en nog veel meer oogverblindende luxe.

Aanzetten tot vertier.

Dagelijks wordt het "Volk" via de klassieke media aangezet tot vertier en vooral als de camera's, vooral van de commerciële zenders -pamperpers- aanwezig zijn, is het hek van de dam, de zottigheid vóór de camera kan dan niet meer op, schijnbare gezelligheid waarvan achteraf de kater -al dan niet financieel- verwerkt moet worden en dat verwekt ook stress. Vooral tijdens de weekends wordt het "Volk" naar allerlei geldverslindende activiteiten gelokt, op zondag door de modder ploeteren om door de klassieke pers tot afgoden gepromoveerde sportvedetten te worden verheven, wordt dan een ontspanning.

Ook De -rode- madammen.

Een voorbeeld van het subtiel aanzetten tot vertier zijn de madammen, zij roepen op om hun een foto te sturen van de kerstboom dat het "Volk" heeft geïnstalleerd, de linkse propagandazender zet op die manier het "Volk" aan om "meer en beter" te doen, dat het allemaal geld kost daar staat het slaafse volk zelfs niet bij stil, als ze maar op de radio of erger op tv kunnen komen is het hek van de dam en desnoods de portemonnee leeg, of nog erger de bankrekening nog méér in het rood! De Vrt is ook het sociaal kerkhof van artiesten die nergens aan de bak kunnen komen of blijven.

Maandag ziek.

Na een vermoeiende zaterdag en zondag op één of ander modderterrein, kan het "Volk" op maandag naar de dokter en kunnen ze op kosten van het ziekenfonds en het RIZIV thuis blijven, bij een "maandagdokter" in Aalter zijn op maandag de parkings -langs een gewestweg en wellicht zonder vergunning aangelegd- broodnodig -inzet-, dat is het bewijs dat werken op maandag, na een feestweekend, al begint met frustraties en stress zodat de staatskas en de kassa van die toch al welstellende dokter, er wel bij vaart. 

ABC Gezondheid.

Een regelmatig via het internet verschijnende infobrochure voor een gezonder leven "ABC Gezondheid" brengt een artikel over de ongemakken des levens "Stress", en verwijst naar een Europese enquête over stress bij werknemers, u leest dat op deze link  https://www.abcgezondheid.be/nl/keyword/stress/


Bij deze -maandag- dokter in Aalter is het op maandag volle bak!


NVDR.

Vieren, feesten, festivals, hapje tapje, dat is het énige dat het "Volk", opgejut door de klassieke pers -en regerende politiek één pot nat- nog kan bezig houden, waar zal het eindigen, terwijl België al hoog op de lijst staat, nog meer zelfmoorden?  
 
Artikel n°: 11-19-7522
Geplaatst: 11:39 12/12/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 12 december 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.