Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
6030450
Laatste artikelen
Aalter: Geen "Gratuite" maar onderbouwde beschuldigingen-MM-299-09
Europol: Operatie Aphrodite richt zich op illegale goederen.
Morsum Magnificat : Hoe haar vijanden werden en worden vergaard: MM-299-08
MIVB: Mogelijk hinder op MIVB-net door vakbondsacties.
Morsum Magnificat noteert meer dan zes miljoen paginabezoekers.
Corruptiespeurder neemt frustraties mee in zijn graf.
17 juli 2019
CDBC Draait vierkant en echte speurders stappen uit frustratie op.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.889.200.
Herent, 17 juli 2019.   

Enkele dagen geleden is gewezen commissaris van de CDBC Paul Meulemans overleden, de speurder heeft enkele jaren geleden uit frustratie bij de CDBC ontslag genomen, de dienst zou te veel door managers worden bestuurd en bepaalde dossiers zouden niet onderzocht mogen worden. Paul Meulemans kampte al geruime tijd met een ongeneeslijke ziekte, op 14 mei had deze redactie vanaf zijn ziekbed in het UZ Leuven, nog een telefoongesprek met hem, tijdens dat gesprek vertelde hij dat hij misschien nog maar vijf maanden zou leven, het werden er maar twee, Paul Meulemans besliste er volgens zijn echtgenote zelf over om er eerder een einde aan te maken, Paul was nog zeer goed in zijn hoofd, maar zijn lichaam wilde niet meer mee vertelde zijn echtgenote aan deze redactie. Zijn GSM was blijkbaar ook nog steeds in dienst. De informatie over het overlijden en mogelijkheid tot condoleren vindt op https://www.pues.be/archief  Paul Meulemans -klik zeker op Archief 

HCT.

Paul Meulmans was einde jaren tachtig speurder bij het Hoog Comité van Toezicht -HCT-, een dienst die mede één van hun speurders -Vermeulen- in opspraak is gekomen, het HCT werd CDBC die het anti corruptiebeleid verder zou aanpakken. Paul Meulemans onderzocht einde jaren tachtig bij het HCT dossiers rond corruptie bij de BRT waar het HCT door Patrick Dewael -Open Vld- die toen minister van cultuur was, werd geweigerd. Meulemans voerde bij het HCT ook onderzoek bij het Ministerie van Openbare Werken -BEE- waar wel ingenieurs gesanctioneerd werden, vreemd genoeg was in die zaak de Hogere Directie Logistiek betrokken, maar de Rijkswacht heeft het HCT wel met rust gelaten.

CDBC.

Paul Meulemans en zijn collega A.W. voerden ook onderzoek naar de vermeende corruptie bij HaZoDi waar de Procureur des Konings, Rubens, in de gazet van Limburg mocht verklaren dat het onderzoek was afgerond, maar in werkelijkheid de speurders had gestopt met het onderzoek. 

Gefrustreerd.

Deze redactie is op de hoogte van het feit dat échte speurders gefrustreerd zijn omdat zij hun werk niet naar behoren mogen uitvoeren en gehinderd worden in hun onderzoeken. Dat onderzoeksrechters eveneens de vinger opsteken naar de politiek toont aan dat de politie veel te veel als manusje van alles ten bate van politiek en vooral burgemeesters wordt gebruikt, een voorbeeld daarvan is de massale inzet van politie bij voetbal en andere sportmanifestaties die de belastingbetaler handenvol geld kosten en alleen dienen om politici permanent hun politiek blazoen te laten oppoetsen door het volk brood en spelen te geven.    

Meer volgt later, we zijn de gazet niet.
 
Artikel n° : 07-19-7420
Geplaatst : 16:58 17/07/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 17 juli 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.