Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5899175
Laatste artikelen
Lotenhulle: Beroep bij de Raad van State tegen Ministerieel Besluit Diependaele.
Radioamateurs uit Moerbeke laten illegale antennemast binnenkort verwijderen.
Lijkenpikkers in Houthalen-Helchteren dixit politieagent CARMA-Update1
Ook Will Tura is, zoals tienduizenden anderen, een kleine zelfstandige.
Apotheker Fernand Haesbrouck is niet de enige die kritiek heeft en verrast is.
Koning Filip spreker bij evenement Agoria in het decadente Docks Bruxsel.
23 mei 2019
Digitaal skills paspoort voor meer dan vier miljoen Belgen en boek Elke Geraerts.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.742.500.
Brussel, 23 mei 2019.

Agoria stuurde enkele dagen geleden heuse persberichten over een groots opgezet evenement rond "digitaal skills paspoort" dat plaatsvond in het super decadent Dockx Dome Event Hall Bruxsel aan de Lambermontlaan. Om vier uur zou er een onthaal plaats hebben van journalisten, maar daarvan hebben wij niets gezien. Koning Filip zou er om half vijf voor een persmoment zijn, maar ook dat hebben wij wegens geen informatie van Agoria gemist. Dat Elke Geraerts haar nieuwste boek "Authentieke Intelligentie "aan de koning zou overhandigen, was nergens op het persbericht te bespeuren. 

Half uur wachten.

De security van het decadente Docks Bruxsel liet ons bij gebrek aan de aanwezigheid van de persverantwoordelijke van Agoria, Frederik Meulewaeter -vroeger persman bij sluikstorter Jo Vandeurzen- een half uur wachten om binnen te kunnen, zelfs bekende bezoekers van het event waren verwonderd, diverse personen die betrokken waren bij het event waren ervan overtuigd dat één en ander misliep. De zogenaamde plug-in voor het geluid hebben we bij het event, waar de koning aanwezig was, ook niet gezien.


Deze overhandiging van het nieuwe boek aan de koning werd niet in het persbericht opgenomen, er was van Agoria ook geen fotograaf om dit moment vast te leggen, Morsum Magnificat depanneerde Elke met medewerking van de persdienst van het Paleis.  


De koning sprak een zevenhonderdtal aanwezigen toe. 

Dienst Media & Communicatie van de koning.

Het waren uiteindelijk medewerkers van de dienst media en communicatie van de koning die Morsum Magnificat informeerden over de bewegingen van koning Filip ter plaatse, ook over het moment van de overhandiging van het nieuwste boek van Elke Geraerts die tevergeefs uitkeek naar de komst van een fotograaf van Agoria. Morsum Magnificat depanneerde Elke in samenspraak met het aanwezige hofpersoneel voor de foto met de koning -foto inzet-

Al bij al was dit dus, alle decadentie ten spijt, een journalistieke tegenvaller van formaat. Een dergelijke decadentie is in deze tijden van -zogenaamde- crisis de zoveelste kaakslag aan zij die écht niet rond komen, achter deze show steekt duidelijk de CD&V.  

Artikel n° : 05-19-7395
Geplaatst : 15:46 23/05/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 

Laatste update ( 24 mei 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.