Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5845673
Laatste artikelen
FOD Volksgezondheid moet wet Openbaarheid van Bestuur inzake mondmaskers wel naleven.
Discrimineren op naam is niet opgenomen in de antidiscriminatiewet. Waarom niet?
Lotenhulle: Vrederechter veegde alle argumenten van de huurders van tafel.
Lotenhulle: Fietsen langs de Steenweg op Deinze niet zonder hindernissen.
Lotenhulle : Brand bij valavond bij veebedrijf Jan Dobbelaere-Update1
DE-Islamisering van Europa een verkiezingsitem van Filip Dewinter
21 mei 2019
Filip Dewinter stelt in Antwerpen nieuw boek "732" voor.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.740.400.
Antwerpen, 21 mei 2019.

In het Vlaams café De Griffier aan de Turnhoutsebaan, heeft Filip Dewinter zijn nieuwste boek "732" voorgesteld. Dat boek brengt de historiek van de systematische verovering door de Islam waarin het jaar 732 een historische betekenis heeft. Met dat boek wil Filip Dewinter de De-Islamisering van Europa bewerkstelligen. Bij de persvoorstelling mochten Anke Van dermeersch en de nieuwe poulain Sam Van Rooy niet ontbreken, maar het was alleen Filip Dewinter die het woord voerde.

Filip Dewinter in actie aan de Turnhoutsebaan te Borgerhout. De linkse pers met Ter Zake op kop, heeft het door het Vlaams Belang aanbrengen van een zwart bord met wit Arabische tekst aangegrepen om de aandacht van het onderwerp af te leiden. 

732.

Het boekje DE-islamiseer EUROPA geeft een vrij nauwkeurig overzicht met data, namen en locaties die de islam sinds de middeleeuwen met geweld heeft ingepalmd. Wie islamisten zoals deze redactie door vele jaren ervaring kent, zal die ervaring door de inhoud van het boekje bevestigd zien. De islam wil overheersen en anderen aan hun geloof en wijze van leven onderwerpen. 732 Is het jaar dat een Christelijk leger onder leiding van de Frankische hofmeier Karel Martel, de islamistische strijdmacht versloeg tijdens de historische slag bij Poitiers.

Hoog tijd dat het stopt.

Zowat tien jaar heeft deze redactie zich ingelaten in dossiers van Turken, Marokkanen en andere moslims die hier van onze systemen komen profiteren en doorgaans te beroerd zijn om te werken. Door een recente zware teleurstelling met een Senegalees die hier het systeem jaren heeft opgelicht en dat vandaag nog altijd doet, zijn wij hier bij Morsum Magnificat overtuigd, dat de maat meer dan vol is en dat wat het migratiebeleid, het Vlaams Belang wel aan zet mag komen, hopelijk komt er dan een rijkelijk late ommekeer. Wij zijn de hautaine arrogantie van vreemdelingen die ons intellectueel niveau niet -of nooit- zullen hebben en onze taal niet willen of kunnen spreken, meer dan beu. Het Vlaams Belang heeft overschot van gelijk, maar helaas is het in de praktijk anders en zijn er hier al veel te veel vreemdelingen die hier ongepast de toon willen aangeven.

Meer volgt asap, we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand gesubsidieerd.

Artikel n° : 05-19-7393
Geplaatst : 15:49 21/05/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 22 mei 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.