Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
6030387
Laatste artikelen
Aalter: Geen "Gratuite" maar onderbouwde beschuldigingen-MM-299-09
Europol: Operatie Aphrodite richt zich op illegale goederen.
Morsum Magnificat : Hoe haar vijanden werden en worden vergaard: MM-299-08
MIVB: Mogelijk hinder op MIVB-net door vakbondsacties.
Morsum Magnificat noteert meer dan zes miljoen paginabezoekers.
Fraudecel van de federale politie in crisis : Morsum Magnificat bracht het al eerder aan 't licht.
14 mei 2019
De Procureur Rubens te Hasselt liet het onderzoek van de CDBC rond HaZoDi stoppen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.728.800.
Brussel, 14 mei 2019.

Echte speurders binnen de corruptiecel van de federale politie, de CDBC, zijn uit onvrede al opgestapt of zijn dat van plan nog te doen "onze bazen zijn niet competent of we mogen bepaalde dossiers niet onderzoeken" zeggen speurders. Sommigen van die speurders van de CDBC dienden vroeger ook al bij het HCT -Hoog Comité van Toezicht-, maar ook die dienst draaide vierkant en was doorspekt met grote problemen, voorbeelden daarvan waren Willy Vermeulen en de extreemrechtse Jef Elbers die de reputatie van het HCT geen goed hebben gedaan. HCT, CDBC waren allemaal ziek in hetzelfde bedje, ze worden door de politiek en justitie beknot in hun mogelijkheden en dat frustreert de échte speurders die in de uitvoering van hun job gefnuikt worden. In het boek "De Doofpotten" komen -weliswaar ook gekleurd- toch een aantal zaken aan het licht.

Misnoegd.

Toen deze redactie aan zo'n speurder van de CDBC -AW- een opmerking over de in dit land falende corruptiebestrijding maakte, reageerde die speurder "ga dan in een ander land wonen", zó diep zit wegens de onmacht, de frustratie bij de CDBC speurders.

Professioneel rapport.

In het kader van een opdracht rond de verwijdering van radioactieve opvangers voor bliksem dat het OCMW van Genk aan Carl G. plaatste, had Morsum Magnificat een professioneel rapport aan de CDBC opgemaakt. Dat rapport werd door de CDBC aan het Parket in Tongeren overgemaakt, maar ze vonden het daar in Tongeren nogal technisch. De CDBC had bij wijze van spreken de lepel voor de mond van het parket gehouden, ze moesten alleen maar slikken en dat gebeurde, tot grote frustratie van de CDBC, niet .... dit zijn dossiers van vijftien jaar geleden, zo lang slikken de CDBC speurders de ellende al! Bij één van onze bezoeken aan de CDBC te Brussel hebben we kunnen vaststellen dat de wil van speurders er wel is, maar duidelijk door het "systeem" gefnuikt worden. 


Cover van "De Klokkenluiders van HaZoDi Zwart op Wit" waar de Procureur Rubens een cruciale rol speelde. Het boek is bij de auteur Erik Verbeeck na 160 pagina's onder het stof beland

Eerdere berichten van Morsum Magnificat over deze materie  

CDBC

ocmw genk

Dewael 

De rode draad " De Rijkswacht".....

Meer volgt, we zijn de gazet niet.

Artikel n° : 05-19-7386
Geplaatst : 8:45 14/05/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 

Laatste update ( 14 mei 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.