Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5845552
Laatste artikelen
FOD Volksgezondheid moet wet Openbaarheid van Bestuur inzake mondmaskers wel naleven.
Discrimineren op naam is niet opgenomen in de antidiscriminatiewet. Waarom niet?
Lotenhulle: Vrederechter veegde alle argumenten van de huurders van tafel.
Lotenhulle: Fietsen langs de Steenweg op Deinze niet zonder hindernissen.
Lotenhulle : Brand bij valavond bij veebedrijf Jan Dobbelaere-Update1
Marine Le Pen komt Vlaams Belang te Brussel een hart onder de riem steken.
05 mei 2019
Vlaams Belang richt zich voor de verkiezingen met Le Pen tot de Franstalige Brusselaars. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.713.500.
Brussel, 05 mei 2019.

Marine Le Pen van het Franse Rassemblement National verscheen vandaag op het bescheiden hoofdkwartier van het Vlaams Belang aan het Madouplein te Brussel, Le Pen wil de Franstalige Brusselaars overtuigen op 26 mei 2019 voor het Vlaams Belang te kiezen. Marine Le Pen kent vanuit haar mandaat als Europees gedeputeerde, dat dertien jaar duurde, Brussel goed -maar reed zich toch vast aan de markt rond het Zuidstation waardoor de persconferentie drie kwartier later dan gepland van start kon gaan, red- . Er waren voor deze persconferentie maar liefst zestig journalisten ingeschreven, zelfs van de Washington Post.

Links en Extreem Links.

Eerste spreker Dominiek Lootens is van oordeel dat we de keuze hebben om Brussel te verliezen aan links en extreem links of ons dwingen tot verachting van beide. Willen we een Brussel dat goed is om er te leven en te werken, of willen we een Brussel dat de laatste handelaars doet vertrekken die worden vervangen door de ellende die uit de vier windstreken van de wereld wordt ingevoerd? Zowel het Nederlands als het Frans wordt in Brussel een onderdrukte minderheidstaal met een verderzetting van het kartel van socialisten, ecologisten en salafisten, of gaan we verder met eerst onze mensen, vraagt Lootens zich af. Zij willen af van partijen die Vlaams Belang voorstellen overnemen, maar eens aan de macht het omgekeerde doen van wat ze beloofden. 

N-VA.

Volgens Le Pen zou de politieke situatie in Brussel niet in de goede richting evolueren; "Ik ben hier om de Franstalige Brusselaars op te roepen om voor het Vlaams Belang te stemmen, om aan hun die vertrouwen hebben in de strijd die we voeren, hun vertrouwen hier in Brussel aan het Vlaams Belang te geven", zo begon de speech van Le Pen. Ook de samenwerking met Annemans en andere rechtse elementen op het Europees vlak bracht Le Pen ter sprake. In de N-VA ziet Marine Le Pen een gelijkenis met de Franse Sarkozy die zich op een ostentatieve wijze manifesteert maar, eenmaal aan de macht, niets onderneemt. Een journalist wilde van Marine Le Pen weten of zij met Mischaėl Modrikamen praat, maar Le Pen was zeer kort, nee, ze praat niet met Modrikamen.    

Dominique Lootens - Marine Le Pen - Tom Van Grieken 

Geen De Winter.

Alhoewel de persconferentie ging over het aan boord halen van de Franstaligen in Brussel, was niemand van de Antwerpse afdeling aanwezig, ook Filip De Winter niet, die hadden uitgerekend deze voormiddag een actie in Antwerpen die in de gazet uitgebreid werd gebracht. 


Marine Le Pen leest de Franstalige versie van het pamflet "eigen volk eerst" 

Volledige persconferentie.

Het Vlaams Belang stelt de inhoud van de volledige persconferentie ter beschikking via volgende link op we transfer:
https://wetransfer.com/downloads/a093275c6cf9f1eaf57e38e4cc6699eb20190505105413/0415c6

Artikel n° : 05-19-7377
Geplaatst : 18:14 5/05/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 07 mei 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.