Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
6015264
Laatste artikelen
Aalter: Geen "Gratuite" maar onderbouwde beschuldigingen.
Europol: Operatie Aphrodite richt zich op illegale goederen.
Morsum Magnificat : Hoe haar vijanden werden en worden vergaard: Deel I - P2
MIVB: Mogelijk hinder op MIVB-net door vakbondsacties.
Morsum Magnificat noteert meer dan zes miljoen paginabezoekers.
Aarschot : Nu ook American Bar Extreme te koop.
21 april 2019
Eigenaar is wellicht uit schrik voor de Albanese maffia de pedalen kwijt 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.694.200.
Aarschot / Heist-op-den-Berg 21 april 2019.

Morsum Magnificat ontvangt op 20 april 2019 van een lezer een sms met het bericht "alles wat vroeger van Elena was, staat te koop zie ik, behalve de Poco Loco", einde citaat. Gek is dat de eigenaar op 13 april aan deze redactie nog laat weten : "... ik doe ondertussen wel verder om Extreme in orde te krijgen ...", einde citaat. Hoezo, was de ABX dan bij de verhuring met een fikse huur, niet in orde? Dat ben je als verhuurder toch verplicht? Het is zoals de Vrederechter in Aarschot tijdens de zitting over die huur zei "het zal voordien -doelend vr de verhuring- ook al wel afgebroken zijn. Dat de eigenaar, samen met andere verdachten, ook werd opgepakt, is misschien gezien de verkoop / huursituatie niet vreemd, zogenaamd spotgoedkoop kopen en aan dezelfde personen duur verhuren is inderdaad vatbaar voor vragen. De makelaar die PVL inschakelt bestempelde hij enkele maanden geleden nog als onprofessioneel!

Op de hoogte?

De eigenaar is recent als verdachte verhoord, " dat was al gekend" laat een advocaat aan deze redactie weten. Maar toevallig is zakenman PVL sindsdien blijkbaar bang geworden omdat hij van de onderzoekers zou vernomen hebben dat hij effectief met de Albanese maffia te maken zou hebben, n ervan zou al in Aarschot opgedoken zijn, dixit PVL. De wijze waarop Eleni nadat de belastingen de boel verkochten, gewoon terug kon huren en verder gaan, roept inderdaad vragen op. De advocaat van PVL uit Brugge, zou het een wijze beslissing gevonden hebben om de panden van de hand te doen. Uit e-mails die PVL met deze redactie in oktober 2018 voerde, moet worden afgeleid dat hij van e.e.a. op de hoogte was maar dat hij, indien hij daar ruchtbaarheid aan zou geven, zijn kop riskeerde. Op het voorstel van deze redactie om die informatie anoniem naar Postbus 30 in 3130 Begijnendijk te sturen, is hij niet ingegaan, dus toch schrik om de strafbare feiten die zich in zijn huurpanden afspeelden, te melden. 

Twaalf stielen en dertien ongelukken.

De eigenaar van de etablissementen was ooit actief in gestuurde boringen, verdiende op korte termijn veel geld, kocht de ene Porsche na de andere die achteraf onder de prijs dienden verkocht om met de opbrengst de belastingen te betalen, het bedrijf is nu nog slechts een lege doos. Het restaurantverhaal bij Jeppe Fas duurde ook niet lang, ook nu was het avontuur van korte duur en telkens moet hij advocaten inschakelen die tienduizenden euro's hebben gekost, ook in dit dossier zijn de advocaten de winnende partij. Telkens zijn het de vrouwen die werken, maar n ervan was veel slimmer en heeft in de bezittingen en financin van PVL lelijk huis gehouden. Aan administratie heeft PVL lak en die is dan ook op dat vlak als zakenman en zelf verklaard techneut, met alle gevolgen van dien, ongeorganiseerd.

Artikels over Jeppe Fas en de helihaven 
die Morsum Magnificat als een utopie bestempelde

HLN - Ik ben al die tegenwerkingen beu - 12 jan 17
https://www.hln.be/regio/keerbergen/-ik-ben-al-die-tegenwerkingen-beu~ad29a525/

NVDR - Van Loo vergeet aangaande de weigering van het huisje te vermelden, dat bij de tekening van de woning, de oppervlakte van de verbouwingen groter werden dan in artikel 4.4.14.1,3b 
de VCRO toegelaten 1000 m! Pas na correctie door zijn Architect te laat na weigering door de gemeente werd aangepast.

HLN - Provincie beslist over vergunningsaanvraag - 26 okt 16
 
HLN - Ik heb ze niet eens nodig - 02 sept 16

HLN - Terrasje doen met helikopter - 18 juni 2016

HLN - Klanten moeten ook per helikopter kunnen komen - 17 juni 2016


ABX en de naastliggende woning waar PVL recent nog vertelde het om te vormen tot een bureel -waarvoor hij een bestemmingswijziging nodig heeft -. 
Meer volgt asap we zijn de gazet niet. 

Artikel n: 04-19-7357
Geplaatst: 11:38 21/04/2019

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur
Laatste update ( 21 april 2019 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.