Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
7574894

Laatste artikelen
Aalter: Eerste inspecteur van politie moet voor eigen deur ook keren.
Aalter: Verkeershinder aan Steenweg op Deinze door inrichting Proximus.
Huurdersbond weigert aan lid advies wegens artikel in Morsum Magnificat.
De Wijnhoeve Herselt: Windhond van Anja vermist.
Zonnepanelen: De Saga gaat verder; Wie gaat deze keer de rekening betalen?
Paul Van der Es had dan toch gelijk inzake de RES Prepaid affaire?!Update2
19 april 2019
Nationale bank kwam op 5 april bij RES-Predpaid in actie.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.701.900.
Berchem 19 april 2019.

-- Update 2

RES in Euro?

Lezers stellen vragen aan deze redactie of zij RES tegoeden - niet RES-Prepiad- in euro's kunnen omzetten, helaas kunnen we deze vraag niet exact beantwoorden. Paul van der Es heeft daar blijkbaar een systeem voor om via euro's om te ruilen in "trade euro" voor meer uitleg verwijzen wij naar Paul Van der Es.  

-- einde update 2 15:14 28/04/2019

--- Update 1
Paul Van der Es is nu euforisch over de gang van zaken -lees faling- van RES-Prepaid en het feit, dat hij het in 2017 in de pleitnota reeds had aangehaald. Degenen die hem al jarenlang juridisch bestoken, krijgen blijkbaar een koekje van eigen deeg. Het ganse RES-Prepaid verhaal is zoals Van der Es het uitlegt -en wat anderen ook zeggen- een piramide systeem.  Van der Es is ook druk in de weer om via DEMINOR en REGSOL de curatoren Ilse Van de Mierop en Steven Verbeke, aan het werk te zetten. Een voorbeeld : "Mag ik U verzoeken om al de kaarthouders van RES-Prepaid te gaan vertegenwoordigen en hun schuldvorderingen in te dienen, er zijn er 18.000 ! Het gaat over miljoenen Ponzifraude en er is voldoende actief en gelden bij Walter Smets en de andere vennootschappen -gebouw, geld , autos etc.-" einde citaat. 

RES-Prepaid is Piramide dixit Paul van Der Es - Dia ADOPONT
--- einde update 1 10:51 21/04/2019
Paul Van der Es, sterfhuisconsulent en adviseur voor de oprichting en ontbinding van bedrijven, ligt al jaren overhoop met zijn gewezen partners in de RES constructies voor fictief geld, een zeer ingewikkeld systeem dat slechts te doorgronden is door specialisten ter zake, Morsum Magnificat volgde  in april 2017 een zitting bij de Rechtbank van Koophandel waar Paul Van der Es zichzelf verdedigde. Van der Es heeft het altijd over de Ponzi fraude gehad en dat is nu wat er blijkbaar met RES-Prepaid aan de hand is, het zou over zeer grote bedragen gaan, volgens Van der Es 15.000.000. De Nationale Bank geeft er geen informatie over, toch is ze tot actie overgegaan.Van der Es publiceert verhoren bij de FGP zelf via het politics forum!

Nationale Bank.

Morsum Magnificat stelde ruim vr de gazetten al op 14 april een e-mail over het debacle van RES-Prepaid met vragen naar de Nationale Bank, die als volgt reageerde :
 "  Geachte heer Verbeeck, Wij kunnen u bevestigen dat de vennootschap RES Prepaid BVBA, gevestigd te Mercatorpad 9, 3000 Leuven, een beperkte instelling voor elektronisch geld is die geregistreerd is bij en onder het prudentieel toezicht staat van de Nationale Bank. Dit prudentieel toezicht wordt uitgeoefend binnen de perken van de wet van 11 maart 2018 betreffende het statuut van en het toezicht op de betalingsinstellingen en de instellingen voor elektronisch geld, de toegang tot het bedrijf van betalingsdienstaanbieder en tot de activiteit van uitgifte van elektronisch geld, en de toegang tot betalingssystemen. Gezien de Nationale Bank gebonden is aan haar beroepsgeheim, kunnen wij u geen andere informatie verstrekken. Hoogachtend, David Rubens Deputy Spokesperson National Bank of Belgium ...", einde citaat.

Meer volgt asap we zijn de gazet niet. 

Artikel n: 04-19-7357
Geplaatst: 13:10 19/04/2019

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur
Laatste update ( 28 april 2019 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.