Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5845615
Laatste artikelen
FOD Volksgezondheid moet wet Openbaarheid van Bestuur inzake mondmaskers wel naleven.
Discrimineren op naam is niet opgenomen in de antidiscriminatiewet. Waarom niet?
Lotenhulle: Vrederechter veegde alle argumenten van de huurders van tafel.
Lotenhulle: Fietsen langs de Steenweg op Deinze niet zonder hindernissen.
Lotenhulle : Brand bij valavond bij veebedrijf Jan Dobbelaere-Update1
Aarschot : Eleni, bekend van ABX, Poco Loco en Extreme, blijft nog twee maanden aangehouden.
10 april 2019
Raadkamer verlengde voor de derde keer de aanhouding, nu met twee maanden.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.673.300.
Leuven 10 april 2019.

De Raadkamer te Leuven bevestigde gisteren 9 april 2019, voor de derde keer de aanhouding van Eleni R., deze keer met twee maanden. Eleni is bekend, of beter berucht, van haar slogan: "Sex is beter dan drugs", de Crazy Girls, de American Bar Extreme, Poco Loco te Aarschot en Bar Exit te Gelrode, waar onlangs met veel machtsvertoon een inval van het SIE werd uitgevoerd. In het kader van een actie vanuit Europol werd toen in dat verband ook op andere locaties, onder andere in de garage van haar woning aan de Haterbeekstraat en in een nieuwbouw aan de Oudenbos te Aarschot, nogal wat Cannabis buiten gehaald.

Veel meer dan dat.

De inval op 15 februari 2019 in de Exit te Gelrode was een goed voorbereide actie die kaderde in een actie van Europol, maar was voorafgegaan van maandenlange allerlei telefoontaps, ook personen die met deze redactie in het kader van onze journalistieke activiteiten, gesprekken voerden. Wellicht hebben de speurders uit die gesprekken met Morsum Magnificat ook informatie kunnen inwinnen. Morsum Magnificat stelt vast dat de "commerciėle" activiteiten zich verplaatsen naar de Bar aan de Liersesteenweg die evenmin in orde is met de brandveiligheid. Waarom laat burgemeester Rutten daar begaan? Maar er is nog veel meer dan dat.

Europol.

Op 25 maart 2019 hield Europol de "operatie Burza" waarbij het Pools gerecht een grensoverschrijdende criminele bende oprolde die drugs smokkelde van Spanje naar Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en van Polen naar Noorwegen en Zweden. Op 5 april werden in het kader van acties tegen de Albanese maffia ook meer dan zestig personen gearresteerd. Aan die actie werkte onder meer de Belgische federale politie, de Franse Gendarmerie de Nederlandse politie, de Italiaanse Drezione Investigativa Antimafia en de Britse Metropolitan Police mee. Daarbij werden 8255 Cannabis planten, 100.000 € cash geld, vier luxevoertuigen en 63 niet nader genoemde elektronische toestellen in beslag genomen. 

Meer volgt, we zijn de gazet niet.

Artikel n° : 04-19-7351
Geplaatst : 10:54 8/04/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 11 april 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.