Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5482832
Laatste artikelen
Morsum Magnificat drukt Volksvertegenwoordigers uit Commissie Wonen met de neus op praktijk.
Oostende: Vredeswandeling op zondag 15 maart 2020
Politici hebben alleen oog voor hun eigen belang en niet voor het volk.
Belasting op antennes : Spieken en willekeur van de lokale besturen-update2
Zaventem en de poortjes van de federale politie: Morsum Magnificat had gelijk.
Vrt en de altijd durende jacht op alles wat naar rechts ruikt-Update1
10 januari 2019
Kathleen Cools in nauwe schoentjes tijdens interview met assertieve Dries Vanlangenhove.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.507.500.
Brussel 10 januari 2019.

--- Update 1

Mohamed Ridouani.
Deze in Leuven als eerste zoon -vandaar Mohamed- geboren van uit Marokko geďmmigreerde ouders, is de laatste dagen het nieuwste linkse politieke paradepaardje van de Vrt. Als het deze linkse politicus niet is, zal het wel een andere uit linkse hoek gekozen item zijn. Als er anderen "mogen" komen dan is dat om te vermijden dat de eenzijdige subtiele politieke keuze zou doorprikt kunnen worden. Ook Bart, Phara en al de rest kiezen bijna altijd voor een "links" panel.

--- einde update 1 15:37 11/01/2019 

De publieke omroep Vrt is eigenlijk een "politieke" omroep die met belastinggeld niet aflatend op jacht is naar alles wat naar rechts ruikt en als dat nog niet het geval is, zal de Vrt er wel, via hun horde linkse journalisten, een naar rechts ruikend product over kieperen. Als er bij Vrt politici een forum krijgen of info vergaren, dan vissen ze altijd, meestal op een zeer geraffineerde manier, in linkse kringen. Dat Dries Vanlangenhoven bij Kathleen Cools mocht komen was enkel en alleen bedoeld om deze niet onbesproken maar assertieve Vlaams Belanger, aan de schandpaal te nagelen! Het gebeurt zelden dat een journalist van de Vrt de vuile was uithangt, toen Morsum Magnificat "Phara" daar over aansprak keek ze nog vreemd op. 

In verdenking, so what?

Het is niet omdat het Parket iemand in verdenking stelt, dat de persoon daarom reeds mag aanzien worden als feitelijk gestraft en in die zin door de strot van het publiek moet worden geduwd. Iemand is pas schuldig als hij / zij veroordeeld is? Als men het aan Morsum Magnificat vraagt, dan is Kathleen Cools en Ter Zake hier afgegaan als een gieter en kwam Dries Vanlangenhove, waarvan we het laatste, ook binnen het Vlaams Belang, nog niet hebben gezien, er als de sterkste uit. Het is een feit dat het ondemocratische Cordon Sanitair rond het Vlaams Belang steeds meer onderuit wordt gehaald. 

Artikel n° : 01-19-7282
Geplaatst : 16:28 9/01/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 13 januari 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.